Witam.
Niestety dotarło do mnie że nie znajdę czasu na dokończenie mojego symulatora lotniczego i chcę go sprzedać.
Symulator składa się z oryginalnej sterownicy samolotu AN-28 wraz z całym jej montażem (pochylenie samolotu realizowane jest przez wypychanie i ściąganie sterownicy oryginalnym mechanizmem z płatowca). Ponadto oryginalne pedały z magnezu w moim mocowaniu. Do tego działający MJOY16 i potencjometry. MJOY na XP działa tylko przez HUBA USB którego również dodaję. Do tego parę gadżetów.
Mogę jeszcze sprzedać oryginalny wysokościomierz PZL, nowy, ale bez metryki. Wskaźnik Voltomierz/Amperomierz.
KILKA lotniczych przełączników.
Sterownica jest skonstruowana tak, że mocujemy ją do biurka, ma wysięgnik do throtle quadranta.
Jest jeszcze projektor Epson S3 z nową lampą 120W (parę filmów obejrzałem - jest licznik).
Można pytać tutaj, na maila xavier23@poczta.fm ale noszę się z zamiarem wystawienia tego na allegro.
MOgę również towar odsprzedać poza allegro, tutaj. Wiadomo że za 50 zł to mi będzie szkoda tego sprzedać, ale jeśli ktoś jest zainteresowany to walcie śmiało.