Autor Wątek: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.  (Przeczytany 11609 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.
« Odpowiedź #45 dnia: Marca 23, 2010, 17:52:51 »
Mam nadzieję, że w powietrzu macie chłopaki więcej własnej inwencji twórczej, choć w sumie jeśli chodzi o latanie, to wzorowanie się na APASQ nie wyszłoby wam na złe ;)

Wzorowanie się na APASQ było by nawet wskazane.Nie chodzi mi tu oczywiście o kopiowanie, a raczej o przejmowanie prawidłowych wzorców.

« Odpowiedź #46 dnia: Marca 23, 2010, 18:57:26 »
Wzorować się (nie kopiować) chłopaczki mogą również na wielu innych wirtualnych zespołach takich jak  Virtual  Blue Angels,  Thunderbirds,  Red Arrows,  Patriots Jet Team,  Patrouille Suisse,  Blue Eagles itd.
Koledzy nie ograniczajmy się.

« Odpowiedź #47 dnia: Marca 23, 2010, 19:11:35 »
Wzorować się (nie kopiować) chłopaczki mogą również na wielu innych wirtualnych zespołach takich jak  Virtual  Blue Angels,  Thunderbirds,  Red Arrows,  Patriots Jet Team,  Patrouille Suisse,  Blue Eagles itd.
Koledzy nie ograniczajmy się.

Halo, halo!
Zapomniałeś o najważniejszym wzorze do naśladowania - Fenix Viirtual Aerobatic Team   :010:  :banan

« Odpowiedź #48 dnia: Marca 23, 2010, 19:36:53 »
Nie chciałem robić kryptoreklamy  :020:

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #49 dnia: Marca 24, 2010, 09:38:19 »
Czy to jest temat o wirtualnym zespole akrobacyjnym Kobra czy o zespole  Fenix Virtual Aerobatic Team ?! Jeśli Panowie nie mają nic więcej do powiedzenia w temacie to proszę o zakończenie swoich wypowiedzi w tym wątku.

Panowie, kolega Kos zwracał już wam raz uwagę. Następne posty nie wnoszące nic do tematu będą nagradzane procentami.

« Odpowiedź #50 dnia: Marca 24, 2010, 10:03:15 »
Panowie, kolega Kos zwracał już wam raz uwagę. Następne posty nie wnoszące nic do tematu będą nagradzane procentami.

Zatem chyba należy "nagrodzić procentami" jakieś 3/4 piszących tutaj ;)
Tak jak pisałem (post został usunięty), w tym wątku przydały by się gruntowne porządki (część postów jest lekko mówiąc obraźliwa, szydercza i w większości przypadków nic nie wnosi do tematu), a wzmianka o naszym zespole była zaledwie jednozdaniowa - rzeczywiście jest się do czego przyczepić ...

Wracając do sprawy Kobry - prosiłem kogoś z zespołu o fotki z malowaniem, gdyż chciałem je dokładniej obejrzeć. Niestety te na stronie są w dość słabej jakości wiec może tutaj wstawicie linki do jakichś w lepszych rozdzielczościach?

Pozdrawiam (również moderatorów ;) ) i mam nadzieję, że tym razem post nie zostanie usunięty ;)
[gmod] Kolego, a czytać to potrafimy? Jak wół stoi "następne". Poza tym posty nie zostały usunięte tylko przeniesione w bardziej odpowiednie miejsce.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2010, 10:07:50 wysłana przez Syringe »

« Odpowiedź #51 dnia: Marca 24, 2010, 19:36:45 »
Z powodu posługiwania się księgi(księgą) gości jako czatu(czatem), na stronie zespołu umieściłem shoutbox po prawej stronie www.kobra.5g.pl
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2010, 20:59:40 wysłana przez Kos »

« Odpowiedź #52 dnia: Marca 28, 2010, 20:46:31 »
Oto pierwszy trailer filmowy wirtualnego zespołu akrobacyjnego Kobra http://www.youtube.com/watch?v=dq2_ZXOYyLs

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #53 dnia: Marca 28, 2010, 23:27:03 »
No i proszę Panowie jest? Jest!
Chcieliście to macie. Film całkiem , całkiem , na pewno fajna muza mi się podoba, co do latania precyzyjnego to dużo treningów przed nimi ale liczą się chęci. Oby zapału im nie brakło tak jak większości młodych, zobaczymy,  jak będą za dwa lata nadal latać to będzie można powiedzieć że Rado osiągnie cel.

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #54 dnia: Marca 28, 2010, 23:42:13 »
Fakt nuta z BF2142 pasuje do Su-27 jak ulał:021:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #55 dnia: Marca 28, 2010, 23:51:23 »
Jak dla mnie całkiem całkiem. Teraz już tylko trenować.
Powodzenia.

I'm a colt in your stable     I'm what Cain was to Abel     mister catch me if you can

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #56 dnia: Marca 29, 2010, 10:00:52 »
Wszystko fajnie.
Tylko powiedzcie dlaczego na tych samolotach są rosyjskie gwiazdy!!!
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT

« Odpowiedź #57 dnia: Marca 29, 2010, 10:04:05 »
Go Kobra Go! ;)

Do zarządu VAT Kobra: jestem mile zaskoczony :D Powodzenia!

« Odpowiedź #58 dnia: Marca 29, 2010, 20:03:14 »
Myślałem,że pierwszy trailer będzie gorszy, ale również jestem mile zaskoczony.
Co do lotu, to muszę, przyznać, że przed Wami jeszcze dłuuga droga, ale wiem ,że to początki także to naturalne...dopinguję.

Co do filmu, najbardziej, razi mnie ta klatkoza, przydał by się lepszy komputer, albo program do nagrywania, mniej obciążający peceta.
Muzyka spoko, jeszcze tylko te malowania, mam wrażenie ,że "Kobra" to Polski a nie radziecki zespół, więc i malowania powinny być Polskie, spróbujcie, sobie takie zrobić, a najlepiej niech zrobi to ktoś dobrze ogarniający skiny do LOMAC.

Podsumowując, według mnie dobry początek, będę obserwował i dopingował, i tak jak napisał Noe, jeżeli za dwa lata...ba, za rok dalej będziecie latać, to będzie naprawdę, coś.

Pozdrawiam

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Marca 29, 2010, 20:11:15 »
Potwierdzam opinie przedmówców, mi też się nawet podobało biorąc pod uwagę że to zupełne początki. Tylko jedno pytanie - czemu settingsy realizmu są na "Easy"? Tak przynajmniej to wygląda jak się patrzy na awionikę w kokpicie...