Witam. Szperałem tu i tam i natknąłem sie na takie coś...

Cytat ze strony Teamu Kobra: "Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra powstał zimą 5 lutego 2010 roku. Jego twórcą był Rado. Wkrótce dołączyli: Marceliano, Baniaq, Wołejek, Umin, BH91, Krzysiek1. W tym okresie zespół latał na wersji 1.02 symulatora Lock-On. W pierwszym tygodniu zespół latał w standardowych wojskowych barwach. Po tygodniu istnienia zespołu pojawiło się pierwsze malowanie dla samolotu Su-27. Aktualnie Kobra prowadzi regularne treningi w trakcie których doskonalimy loty w formacji."
Cytat ze strony ApAsq: "Advanced Precision Aerobatic Squadron, czyli APA SQ powstał w sierpniu 2006 roku. Jego twórcami byli Wodzu, Roller, K4cz0r i Snake. Wkrótce dołączyli Darek oraz Dev. W tym okresie zespół latał na wersji 1.02 symulatora Lock-On. Początkowo w standardowych wojskowych barwach. ... Aktualnie APA SQ prowadzi regularne treningi w trakcie których doskonalimy opanowane przez nas figury akrobacji. "
Hmm jakoś tak znajomo mi to zabrzmiało i tak mi się nasuwa myśl, Rado mógłbyś jednak wymyślić jakąś bardziej wyczesaną historię Waszego zespołu

Pzdr