Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 99026 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czesio

• Gość
Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #435 dnia: Marca 04, 2011, 10:19:49 »
UFO nie pasuje do spiskowej teorii dziejów ponieważ spisek to tajne i nielegalne porozumienie pomiędzy grupą osób, a nie urządzeń.
PS. Czy zielony lud może być osobą?

« Odpowiedź #436 dnia: Marca 04, 2011, 12:18:16 »
Oni są szarzy. Serio.
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

« Odpowiedź #437 dnia: Marca 04, 2011, 13:18:18 »
UFO to fikcja wymyślona przez CSS w celu sterowania świadomością maluczkich - prawda?
Lub tez teza, że UFO to fikcja jest spiskiem CSS w celu zatajenia przed ludźmi jedynej prawdziwie prawdziwej prawdy, prawda?

Zielony lud jest osobą bo z odpowiedniej perspektywy jest jednym bytem. Tak samo nas można rozbić na komórki i atomy. Zieloni są zgodni niczym jeden organizm - udowodniono to na przykładzie Rospudy.
P.S.
Na początku jest zielony, a kiedy dojrzeje robi się czerwony - jak czereśnia. Do tego ma warstwy - jak cebula. Jedna z warstw jest zrobiona z folii aluminiowej znalezionej w Roswell. Inna z kolei to uber tajny płaszcz Maza... ee... ponurego chciałem powiedzieć.

« Odpowiedź #438 dnia: Marca 04, 2011, 13:36:32 »
A jednak... Zawsze myslałem że to Obcy wymyslili kaskadowe arkusze stylów, a tu było na odwrót. Klops...

PS. Nienawidzę Apple. TO jest dopiero manipulacja NWO, SOD/MOD, ET i NKWD.
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

« Odpowiedź #439 dnia: Marca 06, 2011, 08:38:10 »

Dla fanów wychodzenia z Matriksa. :D
L'ordre règne à Varsovie!

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #440 dnia: Marca 06, 2011, 13:07:31 »
Wszedłem dzisiaj pierwszy raz chyba od 3 lat na www.interia.pl i ...matrix.
Żaden artykuł nie ma więcej niż 12 linijek tekstu, a reklamy sa albo o kmórkach albo o dupczeniu.
Ja chyba kurde cos przegapiłem nie posiadając telewizora od 4 lat. Coś bardzo istotnego dla obrazu współczesnego świata i społeczeństwa lol

« Odpowiedź #441 dnia: Marca 06, 2011, 13:31:41 »

Proste. :D

« Odpowiedź #442 dnia: Marca 06, 2011, 14:54:55 »
a reklamy sa albo o kmórkach albo o dupczeniu.
To chyba jakaś specjalna, profilowana wersja reklam dla Ciebie :) Jak tam zajrzałem, to były reklamy: zegarków, domów, samochodów, lokat bankowych :)

Żaden artykuł nie ma więcej niż 12 linijek tekstu
Hint - na końcu tekstu jest taki "dynks":
"więcej >>" i po kliknięciu zobaczysz pełną treść  ;)

Świat się bardzo nie zmienił przez te 4 lata. W koło nadal kradną, gwałcą i mordują a media jak kłamały tak kłamią i koloryzują ;)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #443 dnia: Marca 06, 2011, 15:04:56 »
Jakie reklamy ? :D
AdSweep działa  :banan

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #444 dnia: Marca 06, 2011, 18:31:28 »
Opisałem moją wizytę z właściwą sobie meyerowską skłonnościa do przesady :) ,całośc miała zasygnalizować jedynie to że wydaje mi sie iż społeczeństwo staje się coraz głupsze, pardon, i coraz bardziej skupione na ...niczym
Po prostu dostrzegam róznice pomiędzy obecną formą a tą którą zapamiętałem

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #445 dnia: Marca 06, 2011, 18:56:05 »
Jak to pisał wiecznie prawdziwy Hasek. W domu wariatów powinno się informować pensjonariuszy, o wydarzeniach na świecie, w pierwszej kolejności. Tylu tam siedzi przywódców i mężów stanu.

Czesio

• Gość
« Odpowiedź #446 dnia: Marca 09, 2011, 00:10:22 »
Panie działo, co by się działo gdyby nie une, czyli starsze i mądrzejsze  :002: No to jedziemy z tym koksem. Wypełnię w tym poście lukę po niezastąpionym NN wklejając link do Ju Tube. Ostrzegam, że dzieło ma kilkanaście minut więc będzie to wyjęte z Waszego wspaniałego życia. Dla czytelników "Głosu Cadyka" może to przynieść inne niepowetowane szkody, lub zmusić do nieprzewidzianych czynności prawno - manualnych. Na przykład denuncjacje do admina lub guru A.M., czy też kampanii na rzecz wyciszenia forum psychopatów lotniczych, którzy okazali się ukrytymi antyxxxx, tudzież zrobienia krzywdy mnie - Czesiowi  :003: Dlatego kto jest w stanie niech nie klika!  >:D
Autorem dzieła jest dr David Duke, były senator. Obecnie zwalczany za to co głosi wszelkimi środkami przez starszych i mądrzejszych, do nasyłania różnych służb włącznie. Facet generalnie wypowiada się głośno przeciwko pewnej ideologii polityczno - religijnej wymyślonej w XIX w przez nijakiego Teodora Herzla. Ideologia ta jest podobna do nazizmu, z tą różnicą, że mocno miesza w to sprawy boskie. Dr Duke to postać powszechnie znana, w przeciwieństwie do autorów innych tego typu filmów z JT. Bywał gościem zarówno prezydenta Iranu jak i wielkich stacji telewizyjnych, gdzie prowadził zażarte dyskusje ze swoimi adwersarzami. Zanim zacznę Was gnębić to tytułem wstępu o kłopotach Duka z JT (uwaga z wielce wymownej strony hehe):
http://stopsyjonizmowi.wordpress.com/2011/01/12/david-duke-%E2%80%9Cwojna-na-filmy-sie-rozpoczela%E2%80%9D/
No i film:
http://www.youtube.com/watch?v=FfKZ7uG6weY
Dobra jakby co to mnie tu nie było. Spadam  :001:

« Odpowiedź #447 dnia: Marca 10, 2011, 10:36:28 »
Oh my.... Mocne :D

« Odpowiedź #448 dnia: Marca 11, 2011, 02:36:38 »
Bardzo mocne Czesio dałeś czadu, interesujacy jest też jeden z filmików pobocznych a mianowicie to http://www.youtube.com/watch?v=QMpJdfpH3BQ&feature=related.
Z całym szacunkiem dla każdej z osób zamordowanych w Oświęcimiu ale 300000 to nie 4-6 mln.
Coś mi w tym świecie od jakiegoś czasu nie pasuje :|

Czesio

• Gość
« Odpowiedź #449 dnia: Marca 11, 2011, 10:45:11 »
Na stronie tego byłego niemieckiego przedsiębiorstwa podają, że zginęło około 1 mln osób tej narodowości z odnośnikiem do badań G. Wellersa wynoszącym 1 352 980 co daje 1235 osób dziennie licząc od 1942 do końca 1944 nie biorąc pod uwagę innych więźniów :010: Za to wykończyli dr Dariusza Ratajczaka, a dr Duke'owi podłożono już dwie bombki  :021: