Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 98868 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 16, 2010, 22:45:48 »
Toyo - jeszcze ktoś tu wejdzie, zrobi kopiuj-wklej na Onet i napisze, że zostało to napisane przez prawdziwego pilota wojskowego. :) Sensacja gwarantowana!
A niech wklejają! :020:
Postąpimy tak jak w jednej książce:
Chcemy przy każdej sposobności robić z igły widły... . ..... z wideł np. karabin  maszynowy. Przy pewnych subsydiach z karabinu można zrobić czołg. Z czołgu okręt itd.
:118:
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 17, 2010, 20:53:28 »
Cześć, ja mam pytanie do pana Toyo czy ta opowieść to w ramach darcia z kogoś łacha? Taki test na inteligencję :054:
« Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2010, 22:00:40 wysłana przez Syringe »

« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 17, 2010, 21:07:47 »
L'ordre règne à Varsovie!

« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 17, 2010, 21:46:02 »
Cześć, ja mam pytanie do pana Toyo czy ta opowieść to w ramach darcia z kogoś łacha? taki test na inteligencje :054:

To jest goły hak, gdyż te ostatnio są w modzie  :021:
Ciekawe gdzie to "wypłynie"?

« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 17, 2010, 21:51:21 »
To jest "gwóźdź", Toyo, "gwóźdź" do... wiadomo do czego...  :002:

Akbar skąd ten cytat? Bo nie kojarzę.  :008:

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 17, 2010, 23:06:23 »
Nie mieszałbym spraw z pogranicza obłędu (a la chemtrails) z rzeczami jak najbardziej rzeczywistymi (jak wolnomularstwo). W wolnomularstwie symbole odgrywają bardzo istotną rolę. Wiele znamienitych osób świata sztuki, polityki i nauki otwarcie przyznaje/przyznawało się do bycia masonem (Churchill, Roosvelt, Stanisław August Poniatowski).

Nie można też ignorować wielkiego wkładu wolnomularzy w znaczące wydarzenia historyczne i gospodarcze (np. deklaracja niepodległości USA - większość jej sygnotariuszy to właśnie wolnomularze). Polska konstytucja 3-ego Maja - vide polskie wolnomularstwo.
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 17, 2010, 23:20:47 »
Akbar skąd ten cytat? Bo nie kojarzę.  :008:
J. Meissner "Wspomnienia pilota" t.3 "Pióro ze skrzydeł", cz.2 "Wyspa Ostatniej Nadziei". Wstępniak do satyrycznego pisma "Polski Spitfire".
Wiecie, tym razem to ja miałem wrażenie, że ten topik to robota NN?
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 17, 2010, 23:29:08 »
Jak widać wszystkim chłopa brakuje na forum. :banan
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 17, 2010, 23:38:40 »
Nie mieszałbym spraw z pogranicza obłędu (a la chemtrails) z rzeczami jak najbardziej rzeczywistymi (jak wolnomularstwo)...

Tak jest! L. Hass nie byłby zadowolony!  :002: Bip3r - to dla "jaj" Wiadomo przecież, że Masoni rządzą wraz z Iluminantami i Cyklistami. A słyszałeś o spisku żydo-masońsko-watykańskim?  :002: Bo ostatnio obiło mi się o uszy takie cudo. Wiadomo "lud" jest ciemny i kieruje się obrazem stwarzanym przez jego przedstawicieli. Dzisiaj kryzys to i winni się muszą znaleźć. A od wieków są to Żydzi, Masoni i spiskowcy. Zawsze można się pośmiać  :003: (oczywiście nie z Masonów, tylko z ich prześladowców).
Z Tajnym Masońskim Pozdrowieniem... :002:

Dzięki Akbar za książkę. Ale ja nie jestem Nawiedzony...  :008:

Jak widać wszystkim chłopa brakuje na forum.

Wielki smutek zapanował. Po wielkich pozostają tylko cytaty:

Mały postulat. Najpierw obejrzyjcie w całości film. Potem komentujcie. Nie dla ozdoby dałem linka.. Naprawdę warto, dla przejrzystości i "dobra sprawy"  ;-)

Ignorujecie prawa fizyki? Prawdę mówiąc, spodziewałem się jakiejś bardziej zaawansowanej dyskusji i wymiany argumentów. Czegoś odrobiny więcej niż tylko ironicznej masowej histerii.. którą okazujecie, oczywiście jak przeważnie w podobnych przypadkach zazwyczaj reagują ludzie, szczególnie w tym kraju. Spiskowa teoria bla bla bla i tyle. Reszta ich nie obchodzi. Ignoranci...
Jeśli byliśmy na tym Księżycu i ja się mylę to.. jutro wstąpie posłusznie do klasztoru i złoże śluby milczenia. Ale to Wy będziecie mnie musieli przekonać, że nie mam racji. Coś mi się jednak wydaje, a nawet jestem przekonany że więcej argumentów jest po mojej stronie. Ktoś czuje się na siłach wyprowadzić mnie z błędu?  :?:

Niestety pomylił się... :005:

« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 18, 2010, 00:35:38 »
To jest goły hak, gdyż te ostatnio są w modzie  :021:
Ciekawe gdzie to "wypłynie"?

Fajnie się to czyta, tekst na bank zrobi furorę na jakiejś stronie "młodych lewaków" :mrgreen:

Z Tajnym Masońskim Pozdrowieniem... :002:

A kysz siło nieczysta! Jakby to powiedziała moja babcia :020:

« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 18, 2010, 16:12:40 »

« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 18, 2010, 16:58:13 »
Tak UFO to ciekawy temat, biorąc pod uwagę wielkość kosmosu ilość gwiazd i prawdopodobną ilość planet wydaje się dziwnym żeby tylko na Ziemi rozwinęło się życie (przecież nasza zdolność "percepcji" w tym zakresie jest minimalna spodziewamy się i szukamy czegoś co z grubsza będzie przypominało życie znane nam, a tak wcale nie musi być).
Druga sprawa czy jesteśmy w stanie to UFO tak naprawdę dostrzec, chodzi mi o to że przecież przy obecnym rozwoju ziemskiej techniki wystarczy powiedzmy 500 lat "do przodu"(co jest mniej niż ułamkiem czasu jaki kosmos istnieje) i obca cywilizacje będzie na takim etapie technologicznym że po prostu nie pozwoli nam siebie zobaczyć, mogą nas obserwować i ewentualnie kierować w odpowiednią strone (tak jak ktoś zajmujący się powiedzmy chodową mrówek albo bakterii;))
Ta opcja wydaje mi się całkiem możliwa jeśli tak o tym uczciwie pomyśleć, jest przecież cała masa obserwacji dokonanych przez często wykształconych i poważnych ludzi którzy nie panikują na widok pioruna czy jakiść pozostałości po sztucznym satelicie czy innego rodzaju śmieciach kosmicznych (istnieje ryzyko ze część tych opowieści jest wymyślona aby podrzeć sobie łacha z kogoś :002: ale czy wszystkie?).

No i uważam ostatnia ale ważna sprawa większość tego typu informacji czerpiemy z internetu a w internecie każdy może napisać co chce.

Dobra kończe bo mi się bania gotuje jak za dużo o tym myślę :004:

« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 18, 2010, 18:45:06 »
Tak, jesteśmy mieszkańcami skrytki C18 (Men i black 2)  :karpik
Ale swoją drogą jeżeli wszechświat powstał te 14-16 miliardów lat temu to, w którym momencie daliśmy d..y że dopiero latamy jakimiś F16 a nie statkami kosmicznymi. Ci kosmici musieli mieć fory albo lecą na czitach... Jak oni mają takie wyczesane pojazdy do latania to ja nie chce wiedzieć jakie mają komórki czy telewizory... I ciekawe na jakim poziomie jest ich rynek symulatorów lotniczych hmm.. a może kosmicznych?...   
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 18, 2010, 18:48:37 »
spec może nasze obserwacje UFO to właśnie ich dzieciaki bawiące się symulatorami i trochę za blisko nieostrożnie podlatujące do "zwierzątek" :001:

« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 18, 2010, 18:58:08 »
UFO to nic. To dopiero Kosmos: http://wiadomosci.onet.pl/2130423,16,tajemniczy_obiekt_przelatuje_przez_kosmos,item.html

:002: I po "faworkach", grzmotnie ino roz..  :002: