Autor Wątek: Problem z misją w kampanii F-15  (Przeczytany 1589 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

adwersarz

• Gość
Problem z misją w kampanii F-15
« dnia: Lutego 21, 2010, 20:34:33 »
Witam. Mam pewien problem z misją w kampanii F-15. Jest to 7 misja, mam ochraniać tornada które maja zniszczyć Lotniskowiec Kuzmiecov przed Su-33. Wszystko ok, wytnę w pień wszystkie suki i nic. Mam podane ze wykonałem 75% zestrzeleń. Nie ma więcej żadnych nieprzyjacielskich samolotów. Tornada naparzają w lotniskowiec ale go nie niszczą, odpalą co mają odpalić i wracają do bazy. Skrzydłowi również. Czy coś zrobiłem nie tak? Dajcie znać.

Pozdrawiam, Patryk.

[gmod]Proszę dbać o poprawną pisownię. Zdania rozpoczynamy wielką literą. Syringe.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Lutego 21, 2010, 23:32:45 wysłana przez Syringe »

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
Odp: Problem z misją w kampanii F-15
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 21, 2010, 21:00:27 »
Może się mylę, ale odpowiedź na to pytanie już była w temacie Pomocy Dla Początkujących.
Jednak że z natury jestem pobłażliwy, to wyjawię tyle, że celem w tej misji nie jest zniszczenie Su-33, tylko Kuzniecowa. Przeleć tą misję tyle razy, aż Tornada wykonają zadanie.

Ps.Ja im pomaałem jeszcze w ten sposób, że latałem sobie jako wabik na pociski z Kuzniecowa - dzięki temu rakiety Tornad miały większą "przeżywalność".
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

adwersarz

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 23, 2010, 17:59:23 »
nie no ludu kochany, nie ma bata żebym to przeszedł. przeleciałem juz chyba ok 25 razy ta misje i nic. łajba dalej pływa, tornada zapodają pociski ale góra 1/15 w niego trafi, a ok 6 to w ogóle nie trafi w niego(nie że została zestrzelona lale nie trafia w niego, pociski wpadają do wody w promieniu 200 m od okrętu  :005: ) tak ma być czy to jakiś bug? nie mam już siły do tego.

[gmod]Szanownemu Koledze zwracano już uwagę odnośnie poprawnej pisowni. Jak widać bez skutku. W takim razie będzie ostrzeżenie. Dziadek Kos.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2010, 18:36:17 wysłana przez Kos »

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 23, 2010, 18:25:53 »
1/15?! To niemożliwe. Jeszcze zależy jak masz ustawioną skuteczność rakiet - ale tak to byś Suk nie załatwił. A tak poza tym, to czy Su-33 zerstrzeliwują jakieś Tornada?

A tak wogóle to najlepiej latać online, off to nie to samo.
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

adwersarz

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 23, 2010, 21:26:41 »
no właśnie możliwe, suwak dałem na prawo to ŻADNA nie trafiła, wszystkie okręt zestrzelił, jak dam suwak na środek to znowu rakiety wpadają obok okrętu. suki nie zestrzeliły żadnego tornada i dalej lipa. skrzydłowi tez latają w komplecie. nie wiem co jest, da się zaliczyć to misja jakoś inaczej? na lewo? :008:
[mod]Do trzech razy sztuka? Leon[/mod]
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2010, 22:46:12 wysłana przez Leon »

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 23, 2010, 21:34:13 »
Tak wogóle, to jest to ostatnia misja w całej kampanii F-15, więc skoro sam wiesz, że dałeś radę, to możesz się nie przejmować Kuzniecowem.