Ankieta

Która fotografia podoba Ci się najbardziej?

Do apelu!
7 (17.9%)
Idealna para.
4 (10.3%)
Lampka.
7 (17.9%)
Świetlisty kielich.
3 (7.7%)
Time.
6 (15.4%)
Trójca.
2 (5.1%)
Wazony.
10 (25.6%)

Głosów w sumie: 34

Głosowanie skończone: Marca 10, 2010, 22:34:56

Autor Wątek: "Martwa natura w warunkach domowych" fotopojedynek edycja II  (Przeczytany 1677 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

"Martwa natura w warunkach domowych" fotopojedynek edycja II
« dnia: Lutego 22, 2010, 13:05:18 »
Witam.

Wczoraj  o północy minął termin zgłaszania się do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. W związku z tym poniżej przedstawiam listę uczestników.

1. Polbaj
2. Carolus
3. dekar
4. Noe
5. noker
6. RRBM
7. Kujaw
8. Lewy

Dla przypomnienia Zamieszczam również regulamin w którym zaszły kosmetyczne zmiany (terminy i adres na który wysyłamy zdjęcia):

Regulamin :

1.Udział w konkursie może wziąć każdy kto nadeśle pracę w wyznaczonym terminie.
2.W przypadku nadesłania bardzo dużej ilości prac co może uniemożliwić publikację
   lub znacząco ją ograniczyć, w pierwszej kolejności będą publikowane prace
   forumowiczów którzy potwierdzili swój udział w bitwie a dopiero później nie
   zapisanych forumowiczów . Decyduje kolejność nadesłanych prac. O ilości
   publikowanych zdjęć decyduje administrator. (Na ten punkt ma wpływ techniczna
   możliwość serwera)
3.Każdy może nadesłać tylko 1 pracę (fotografię), musi on dotyczyć tematu pojedynku
4.Zdjęcie nie może przekroczyć wielkości 500KB i musi być w formacie .jpg
5.Zdjęcie nie może być fotomontażem
6.Pracę nadsyłamy na adres:       soniewska@o2.pl         podając swój nick i tytuł zdjęcia oraz wpisując w temacie     
 „Pojedynek foto”. Maila wysyłamy z prośba o potwierdzenie odebrania wiadomości.

7.Termin nadsyłania prac ustalam na 03.03. 2010r.

8.Prace zostaną opublikowane przez administratora pojedynku (osoba nie biorąca
  udziału) Syringe. Każde opublikowane zdjęcie będzie opatrzone
  kolejnym nr i tematem, nie będzie publikowany autor zdjęcia do czasu rozstrzygnięcia
  konkursu.
9.Głosowanie odbędzie się na zasadzie ogólnodostępnej ankiety, której wyniki zostaną ogłoszone 14.03.2010r.
10.Po opublikowaniu prac będzie możliwa dyskusja w temacie dotycząca wyłącznie

opublikowanych prac. Wszelkie wypowiedzi nie związane z konkursem będą usuwane.
11.Po zakończeniu głosowania administrator ujawni wyniki głosowania. Pięć prac które

uzyskały największą liczbę głosów, zostaną opatrzone dodatkowo nickami autorów,

reszta zdjęć pozostanie anonimowa chyba że autor poprosi admina o ujawnienie swojego

nicka przy zdjęciu.
12.Wygrywający zaproponuje i zorganizuje kolejny pojedynek na temat przez niego wybrany.

Wszelka dyskusja na temat związany z konkursem jest prowadzona tutaj:http://www.il2forum.pl/index.php?topic=12802.0

Życzę wszystkim uczestnikom udanych kadrów i zaskakujących pomysłów.

Pozdrawiam Polbaj   :karpik

« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2010, 22:19:42 wysłana przez Leon »
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj

Offline syringe

• *
  • Centipede
Odp: "Martwa natura w warunkach domowych" fotopojedynek edycja II
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 03, 2010, 22:31:35 »
Kolejność prac losowa. Czas trwania ankiety to 7 dni.

1. Do apelu!

2. Idealna para.

3. Lampka.

4. Świetlisty kielich.

5. Time.

6. Trójca.

7. Wazony.

Zapraszam serdecznie do głosowania!

Edit. Kolega miał problemy techniczne. Więc postanowiłem zresetować ankietę i dodać jego zdjęcie. Mam nadzieję, że to nie problem.
« Ostatnia zmiana: Marca 03, 2010, 23:01:38 wysłana przez Syringe »

« Odpowiedź #2 dnia: Marca 04, 2010, 00:25:49 »
Dzięki Syringe za opiekę.
Widzę, że tym razem poziom jest o wiele wyższy. Wszystkim gratuluję i wszystkich zapraszam do głosowania....... Będzie ciekawie.

Ps. Konkurs tym razem poleciał w stronę szkła.  :118:
« Ostatnia zmiana: Marca 05, 2010, 20:29:19 wysłana przez Syringe »
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 04, 2010, 08:13:01 »
No tak zdecydowanie przeważa szkło. Widać że powoli się klaruje poziom jakiego można się spodziewać po kolejnych odsłonach konkursu.
Chciałbym zauważyć że jest 7 zdjęć o jedno więcej niż w poprzedniej edycji.  Brawo !! gratuluję wszystkim prace są świetne i mam naprawdę poważny problem którą wybrać. Oczywiście swojej nie będę oceniał....

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 10, 2010, 00:14:01 »
Proszę szanownych kolegów oglądających zdjęcia o oddanie głosu gdyż może być ciężko wyłonić zwycięzców bez waszej pomocy!!!

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 10, 2010, 22:47:47 »
Wyniki ankiety:

1. Wazony - RRBM

2. Do Apelu - Dekar

Lampka - Lewy

3. Time - Noe

4. Idealna Para - Kujaw

Wszystkim gratuluję wzięcia  udziału w drugiej edycji konkursu. Poziom stał na dość wysokim poziomie, a walka do końca była zacięta.
Głosów co prawda  nie było aż tak dużo jak byśmy chcieli, ale sami zainteresowani raczej dobrze się bawili. :)

Szczególne gratulacje dla RRBM. To on zorganizuje i wybierze następny temat konkursu.

Pozdrawiam.

Ps. Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem. :P

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 10, 2010, 23:03:55 »
Tak to bywa że raz zwycięzcami są pokonani albo na odwrót. Bardzo się cieszę że wystartowaliście w konkursie. Mam nadzieję że kolejny będzie jeszcze ciekawszy i przyciągnie jeszcze większą grupę śmiałków.

Gratulację RRBM!!! pojechałeś z tymi wazonami. Pierwszy rzut oka na Twoje zdjęcie i..."zwyczajne..." ale po chwili hmmm... kurcze świetne!!! naprawdę zdjęcie jest bardzo dobre. Idealna harmonia i spokój który dostrzega się z czasem. gratuluję jeszcze raz!!!

Pozostałym też gratuluję zarówno pokonanym jak i zwycięzcom. Nie poddawajcie się najważniejsza jest dobra zabawa.
Muszę wam się przyznać że miałem spory problem z pomysłem na  do tego konkursu. Zdjęcie powstało 12h przed upływem czasu nadsyłania zdjęć, Wierzcie lub nie kompletnie nie miałem pomysłu.

Oczywiście kolega RRBM rozpisuje następny konkurs !!! Nie mogę się już doczekać tematu.

Proszę tylko o zachowanie formy publikacji konkursu,czyli nowy temat z regulaminem itd.

Dzięki ludziska świetna zabawa.

Szkoda tylko że na ponad 500 wyświetleń tylko 30 głosów w ankiecie.
Czy tak trudno oglądając i tak zdjęcia kliknąć w ankietę...???

Offline Lewy

• *
  • Prowadzę, nie piję
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 11, 2010, 08:46:05 »
Gratulacje RRBM! Dzięki za zaciekłą rywalizację, bo do końca właściwie nie było wiadomo jak będzie wyglądać lista końcowa. Naprawdę fajna zabawa, czekam na kolejny odcinek.

Muszę wam się przyznać że miałem spory problem z pomysłem na  do tego konkursu. Zdjęcie powstało 12h przed upływem czasu nadsyłania zdjęć, Wierzcie lub nie kompletnie nie miałem pomysłu.

A ja muszę przyznać, że najciężej było mi wymyślić nazwę  :003:, na szczęście w końcu mi coś zaświtało, że najlepsza będzie najprostsza.

« Odpowiedź #8 dnia: Marca 11, 2010, 12:56:59 »
Dziękuje wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie.
Miło było obserwować rosnącą liczbę głosujących. Ale na taką ilość odwiedzin, głosujących było niewielu.

Następny temat założę w przyszłym tygodniu. W związku z tym, że pomału zbliża się wiosna, szykujcie się do wyjścia z domów i poszerzenia swojej wiedzy fotograficznej o fotografię krajobrazową.  :banan

Jeszcze raz dziękuję wszystkim.

Offline dekar

• *
  • http://www.youtube.com/watch?v=eOjWdKbvoZE
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 11, 2010, 19:31:16 »
Dzięki za dobrą zabawę. Gratuluję zwycięscy i czekam na kolejny temat.
pozdrawiam
dekar

« Odpowiedź #10 dnia: Marca 12, 2010, 23:58:53 »
Również dziękuje za udział i zabawę, i gratuluję zwycięzcy  :023:

HL- EKG_Polbaj