Autor Wątek: Gra przy włączaniu zacina się na 5% i ponownie wraca na pulpit  (Przeczytany 877 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wujek Lui

• Gość
Witam! Posiadam wersję gry il-2 1946/FB/AEP, wczoraj ściągnąłem torrent'em PF. Zainstalowałem wszystko, rozpakowałem itd. ( na dodatek zainstalowałem patche v.4.01, 4.02, 4.03, 4.04) włączyłem grę, wszystko pięknie działa, polatałem jakąś godzinkę i poszedłem spać. Dzisiaj rano włączam komputer próbuje uruchomić  PF gra się ładuje i staje na 5% i ponownie wraca na pulpit ( na dodatek zmienia mi jeszcze rozdzielczość). No i tu się rodzi problem co się dzieje? Wczoraj wszystko było ok, a tu nagle zonk i gra nie wchodzi  :008: Co robić? Proszę o pomoc :sad: Z góry dziękuję! Pozdrawiam

Odp: Gra przy włączaniu zacina się na 5% i ponownie wraca na pulpit
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 22, 2010, 23:54:36 »
Posiadam wersję gry il-2 1946/FB/AEP, wczoraj ściągnąłem torrent'em PF.

Kolego, naiwne pytanie. Oryginał ??? Bo jak nie to: "Run Forest ruuunn!!!"  :002:
Wybacz, ale muszę ustalić fakty.  :cool:

L'ordre règne à Varsovie!

Wujek Lui

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 22, 2010, 23:58:08 »
il-2 1946/FB/AEP mam oryginał lecz PF ściągnąłem torrentem, bo kasiorki troszkę brakuje  :004:

[gmod]Radzę Ci jednak uzbierać "kasiorki" na PF i pójść do najbliższego sklepu bo może ci zabraknąć zdrowych kolan. Regulamin jest jasny i nie tolerujemy piractwa. John Cool.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2010, 02:54:17 wysłana przez John Cool »

« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 23, 2010, 00:10:54 »
Radzę jednak wiać:
 :012: :012:
Witam,dawno mnie tu nie było :002: ale mam takie pytanko:
Pobrałem ilka(wersję FB z dodatkiem AEP) z sieci zainstalowałem cracka(zamieniłem oryginalny plik rts.dll na ten z sieci) ale po uruchomieniu gry nic nie mogę zrobić(ikonka myszki stoi w miejscu nie reaguje na ruchy) a po wyjściu z gry działa normalnie i tu mnie zastanawia fakt co jest nie tak :011:(informatyk to ze mnie nie jest ale raczej nic nie nabroiłem) :015:
Kup sobie oryginalną grę to pewnie będzie działać poprawnie!

Nie przeczytałeś regulaminu - nie tolerujemy tutaj piractwa!   Razorblade1967

APAGE!
L'ordre règne à Varsovie!