0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A mojego zamówienia z A-10 nadal nie ma do ściągnięcia. Zgłoszenie nadal nie ruszone
A ma ktoś może ten soundpack do F-16 ? Wg mnie najlepszym zakupem był A10 - sam miód! Efka trochę niedopracowana i nie wiem czy inwestować w SP czy kupić od Aero? Malowania polskie jednak rewelacyjnie się prezentują
IRIS po mojemu ma in plus to że pożera mi mniej FPS-ów niż Aerosoftowy wytwór
Wybaczcie może naiwne pytanie, ale nie do końca radzę sobie z tym pogańskim językiem. Na kod aktywacyjny do A-10 muszę czekać do akceptacji płatności czy tak?
Jeszcze tylko muszę się dowiedzieć czemu nie działa mi dopalacz w F-16 i będę szczęśliwy
2) Zainstalowałem patcha z folderu IRIS Pro Series\F-16D Viper\Patches,
Greetings,We are pleased to announce that exclusively at Captain Sim online store, from 15:00 23DEC2010 to 14:59 24DEC2010(UTC) everything except two titles is Euro 9.99! Visit us at: http://www.captainsim.com Important: 24 hours only. At 14:59:59 24DEC2010(UTC) all prices are back to regular. All sales made during the sale event are equal to regular sales. If traffic exceeds our expectations some of our servers slowdown/outage is possible during the sale event.Stay tuned,Captain Sim News