Autor Wątek: Promocje związane z FS  (Przeczytany 80632 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zefir

• Gość
Odp: Promocje związane z FS
« Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 17, 2010, 18:44:50 »
Albo do wyczerpania limitu wpłat na ten miesiąc :)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 17, 2010, 19:41:03 »
A mojego zamówienia z A-10 nadal nie ma do ściągnięcia. Zgłoszenie nadal nie ruszone  :121:

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 18, 2010, 19:28:44 »
A mojego zamówienia z A-10 nadal nie ma do ściągnięcia. Zgłoszenie nadal nie ruszone  :121:
Napisz moze bezposrednio do tego Davida z IRIS, cos jest nie tak. Jedyną rzeczą dla której kupiłem F16D to wlaśnie polskie malowania, raczej na kolana nie rzuca model i VC, ale moze dla odmiany kiedyś się nim bardziej pobawię nad Polskim niebem.

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 19, 2010, 11:07:25 »
A ma ktoś może ten soundpack do F-16 ? Wg mnie najlepszym zakupem był A10 - sam miód! Efka trochę niedopracowana i nie wiem czy inwestować w SP czy kupić od Aero? 
Malowania polskie jednak rewelacyjnie się prezentują  :002:
" Na wojnie są trzy rodzaje ataków - udane, nieudane i desant z powietrza..."

Mój hangar: (Iris) T-6A, PC-9, A-10A, F-14, F-15E, F-16 D.  (CS) C130, B-767-300, B-777 200.

Offline Mac

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 19, 2010, 11:48:19 »
A ma ktoś może ten soundpack do F-16 ? Wg mnie najlepszym zakupem był A10 - sam miód! Efka trochę niedopracowana i nie wiem czy inwestować w SP czy kupić od Aero? 
Malowania polskie jednak rewelacyjnie się prezentują  :002:

Soundpack-a nie mam ale mam porównanie miedzy  F-16 IRIS a Aerosoft. IRIS po mojemu ma in plus to że pożera mi mniej FPS-ów niż Aerosoftowy wytwór no i te polskie skórki.

Systemy oddane w IRIS idealnie wpasowują się  do latania "non battle" :) Poza tym ilość wersji jaką Iris daje w formie modelu i malowań jest aż nadto.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #65 dnia: Grudnia 19, 2010, 12:02:40 »
IRIS po mojemu ma in plus to że pożera mi mniej FPS-ów niż Aerosoftowy wytwór
Nie mam z Aerosoftu, ale fakt, FPSożerny na pewno nie jest i działa bardzo dobrze. W sumie latałem bardzo krótko i za szybko się nim nie pobawię, ale w czasie lotu wyłaczył mi sie silnik, czytałem na Forum SOH, że nie tylko mi, możlwe zatem, że jakis bug, ale może też być i tak, że po prostu wszystkiego nie powłączałem. Mam spore skojarzenia pod względem kołowania z Meśkiem 109 :D , chybocze tak samo.

www.yoyosims.pl

empeck

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 19, 2010, 12:08:24 »
Szkoda tylko, że tekstury tego F-16 są takie brzydkie :/ A-10A wygląda o wiele lepiej.

« Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 19, 2010, 16:34:27 »
Wybaczcie może naiwne pytanie, ale nie do końca radzę sobie z tym pogańskim językiem. Na kod aktywacyjny do A-10 muszę czekać do akceptacji płatności czy tak?

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #68 dnia: Grudnia 19, 2010, 17:33:02 »
Wybaczcie może naiwne pytanie, ale nie do końca radzę sobie z tym pogańskim językiem. Na kod aktywacyjny do A-10 muszę czekać do akceptacji płatności czy tak?
Magneto, ja płaciłem kartą, po wpisaniu danych karty w oknie od płatności (na koniec zamówienia, strona paymate czy jakos tak) ekran powrócił mi do sklepu i pliku download ale nie bylo zadnego serialu ani nic. Sciagnalem i tyle (F16D), ale czytam tutaj tez ze czlowiek z Iris wysyla tez wlasnie recznie linki jak dopasuje platnosci. Osobiscie tak nie mialem, u mnie bylo od razu jak przy normalnych zakupach.

www.yoyosims.pl

Zefir

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Grudnia 19, 2010, 17:40:54 »
O ile pamiętam, to w moim wypadku chodziło o przepisanie tego samego kodu, który wyświetlił się w okienku, gdy proszono o kod (w instalatorze). Trochę pokręcone i nie wiem, po co tak, ale zadziałało.

« Odpowiedź #70 dnia: Grudnia 19, 2010, 18:55:28 »
No tak, odbija się nonszalancja przy instalacji. Oczywiście że trzeba wpisać kod z okienka  :003:
Jeszcze tylko muszę się dowiedzieć czemu nie działa mi dopalacz w F-16 i będę szczęśliwy  :002:

Offline Dare

• APAsq
  • *
  • #5 - WBCI
« Odpowiedź #71 dnia: Grudnia 19, 2010, 19:16:37 »
Jeszcze tylko muszę się dowiedzieć czemu nie działa mi dopalacz w F-16 i będę szczęśliwy  :002:
U mnie działo się tak z dwóch powodów:
1) nie odbezpieczyłem przepustnicy (ta żółta dźwignia czy jak to się nazywa).
2) Zainstalowałem patcha z folderu IRIS Pro Series\F-16D Viper\Patches, który jest przeznaczony dla osób nieposiadających dodatku do FSX Acceleration, mimo iż ja ten dodatek posiadam.
Ewentualnie jeśli nie masz Acceleration - spróbuj tego patcha zainstalować.

« Odpowiedź #72 dnia: Grudnia 19, 2010, 19:32:56 »
2) Zainstalowałem patcha z folderu IRIS Pro Series\F-16D Viper\Patches,
Dzięki, pomogło :) W sumie dziwne, też mam Accelaration, ale grunt że działa.

« Odpowiedź #73 dnia: Grudnia 20, 2010, 13:43:53 »
Właśnie jestem po pierwszych testach Soundpacka do F16 i powiem tylko tyle że odpalenie silnika, start i przelot na kinie domowym 7.1 robią wrażenie. Jak tak dalej pójdzie to mi szyby powylatują z okien  :020:
" Na wojnie są trzy rodzaje ataków - udane, nieudane i desant z powietrza..."

Mój hangar: (Iris) T-6A, PC-9, A-10A, F-14, F-15E, F-16 D.  (CS) C130, B-767-300, B-777 200.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Grudnia 21, 2010, 17:53:07 »
Od 23 do 24 grudnia CaptainSim będzie mieć wyprzedać, 9.99€ sztuka, na prawie wszystko.

Greetings,
We are pleased to announce that exclusively at Captain Sim online store, from 15:00 23DEC2010 to 14:59 24DEC2010(UTC) everything except two titles is Euro 9.99! Visit us at: http://www.captainsim.com Important:
24 hours only. At 14:59:59 24DEC2010(UTC) all prices are back to regular. All sales made during the sale event are equal to regular sales. If traffic exceeds our expectations some of our servers slowdown/outage is possible during the sale event.

Stay tuned,
Captain Sim News

Którą ich maszynę byście polecili na pierwszy autobus? 767 jest interesujący, ze względu na to, że na nich lata też LOT, oraz na KC-767 i AWACS.