Autor Wątek: Odp: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.  (Przeczytany 913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kos

• Global Moderator
Odp: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.
« dnia: Marca 23, 2010, 20:09:41 »
Czy to jest temat o wirtualnym zespole akrobacyjnym Kobra czy o zespole  Fenix Virtual Aerobatic Team ?! Jeśli Panowie nie mają nic więcej do powiedzenia w temacie to proszę o zakończenie swoich wypowiedzi w tym wątku.
Dziadek Kos

Odp: Odp: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 23, 2010, 22:26:18 »
Cały czas rozmowa toczyła się jak najbardziej w temacie, natomiast nie widze poza jednym zdaniem nic o FVAT wiec nie rozumiem tej uwagi w naszym kierunku.

« Odpowiedź #2 dnia: Marca 23, 2010, 22:54:49 »
Szanowny Kosie,

Jeśli jeszcze nie zauważyłeś to ten wątek od drugiego postu włącznie jest w przeważającej części niestety jedną wielką szyderą i śmietnikiem. Jeśli już robić porządki to albo go całkiem zamknąć, albo usunąć jakieś 3/4 postów (w tym również niektóre zamieszczone przez moderatorów)...

Co do uwagi o naszym zespole, to podobnie jak qrcz4k wspomniał powyżej - poza jednym zdaniem nic więcej nie ma więc nie bardzo rozumiem do czego pijesz :)

A żeby nie było tak całkiem OT to pytanie do Rado - macie może jakiegoś screena, na którym moglibyśmy obejrzeć w całej okazałości Wasze malowanie? Być może już gdzieś było i przegapiłem, ale jeśli nie to z pewnością nie tylko ja chętnie je zobaczę  :002:

« Odpowiedź #3 dnia: Marca 24, 2010, 02:52:41 »
Cześć, panowie z całym szacunkiem dla Waszych umiejętności i doświadczenia w wirtualnym (a może nie tylko) lataniu. Czemu tak jedziecie po Rodo? Chłopak jest młody, trochę naiwny, ale ma zapał (umiejętności przyjdą z czasem i wiekiem), na pewno czuje respekt i pewien rodzaj podziwu dla Was (wiem bo sam jestem nowy na forum i po bardzo długiej przerwie jeśli chodzi o lotnictwo i symulatory). Wy jako doświadczeni vpiloci zamiast "pokierować" go w odpowiednią stronę jak starsi koledzy po fachu, zwyczajnie sobie drwicie z niego i upokarzacie publicznie jak uczniaki w podstawówce czynią z najsłabszymi w klasie.

Znam kilku prawdziwych pilotów i wiem że to bardzo pomocni, sympatyczni i traktujący każdego człowieka z szacunkiem ludzie, zupełne przeciwieństwo tego co Wy prezentujecie.

MacMathys proszę http://www.sky-raiders.pl.tl/_Galeria/index.htm

Pozdrawiam.

[gmod]Nie zaczynaj znów tematu typu http://www.il2forum.pl/index.php?topic=12792.msg220265#msg220265 . Poza tym to OT. Pracujesz ta babola kolego. Syringe.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2010, 09:28:52 wysłana przez Syringe »