Autor Wątek: Prosze o instrukcje dla początkującego  (Przeczytany 903 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prosze o instrukcje dla początkującego
« dnia: Marca 29, 2010, 12:34:57 »
Witam jestem nowy i mam kilka pytan pewnie śmiesznych dla obytych w temacie ale dla mnie nurtujących (prosze o wyrozumiełość) Przegladam forum juz od godziny i wszedzie czytam tylko o PF, FB itd. a ja mam ''Il-2 1946'' czy on jest bleee !!! :D ze nikt o tym nic nie pisze? A wracajac do tematu czy jest ktoś w stanie wyjasnic mi jak debilowi ^^ co mam zrobic (krok po kroku) zeby pograc przez neta właśnie w ''il-2 1946'' (odrazu pisze ze nie mam oryginału, gierke siorbnelem z torrentów)  z góry THX

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
Odp: Prosze o instrukcje dla początkującego
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 29, 2010, 12:40:30 »
A wracajac do tematu czy jest ktoś w stanie wyjasnic mi jak debilowi ^^ co mam zrobic (krok po kroku) zeby pograc przez neta właśnie w ''il-2 1946'' (odrazu pisze ze nie mam oryginału, gierke siorbnelem z torrentów)  z góry THX
Zapoznać sie z regulaminem forum. Czy moja odpowiedź w innym wątku na Twoje pytanie nie dała Ci nic do myślenia ?
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 29, 2010, 12:44:16 »
Kupić oryginał. Zresztą, moderatorzy pewnie i tak zdążą Cię zbanować za piractwo zanim kupisz.

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 29, 2010, 12:45:54 »
Skoro zarejestrowałeś swoje konto to i regulamin Forum musisz znać. Nie tolerujemy tu piractwa. "+20" ode mnie na "dzień dobry"! Myślę, że pozostali Moderatorzy również cos dołożą.
Dziadek Kos