Autor Wątek: Moje przemyślenia...  (Przeczytany 1011 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Moje przemyślenia...
« dnia: Kwietnia 06, 2010, 12:06:25 »
Pięknie, skończy się że nie będzie można już w ogóle oglądać nowych guncamów z Iraku czy Afganistanu a w przyszłości z innych konfliktów... Mam nadzieję że odpowiednie służby podziękują ode mnie osobie która filmik sprzedała.

W związku z tym ,że mieszkam w pobliżu kościoła i od czasu do czasu tuż pod moim balkonem organizowane są różnego rodzaju drogi krzyżowe ,pielgrzymki i tego typu imprezy wychodzące na drogi osiedla, zamierzam zainstalować sobie na balkonie chain gun'a ,albo jakiś granatnik automatyczny.  :002: Chętnie mogę podesłać jakiegoś guncam'a. Wprawdzie nie będzie to Irak ,czy Afgan, ale zawsze miły widok jest.   :002:
Pozdrawiam !  :004:
A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

Offline syringe

• *
  • Centipede
Odp: Moje przemyślenia...
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2010, 15:23:21 »
Jeśli masz więcej takich "mądrych" komentarzy to proszę, a właściwie każę-  zachowaj je dla siebie.

Offline Kos

• Global Moderator
Odp: Moje przemyślenia...
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 06, 2010, 16:04:24 »
Z takimi "przemyśleniami" radzę tu uważać! Zresztą, to działa w obydwie strony.

Na opamiętanie "+20".
Dziadek Kos