Autor Wątek: Co po lądowaniu?  (Przeczytany 3206 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Co po lądowaniu?
« dnia: Maja 01, 2010, 23:31:01 »
Wydaję mi się, że o tym nie jest napisane, ponieważ trochę szukałem i nie znalazłem.
Mam pytanie. Po wylądowaniu, zatrzymuję się na pasie ( dostaję komendę, że mam stanąć na danym parkingu ), następnie powoli jadę.
Później gdy już stanę, wyłączam silniki no i tu pytanie.
Jak zrobić, aby pojawiła się ta drabinka dla pilota ( taka czerwona ) i te osłony do silnika? Bo zauważyłem to w innych samolotach jak już wszystko zrobią.
Jeżeli będzie to konieczne - dam zdjęcie.

Odp: Co po lądowaniu?
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 01, 2010, 23:53:04 »
Tylko AI to potrafi.

« Odpowiedź #2 dnia: Maja 02, 2010, 00:00:39 »
Eh, szkoda.  :005: A czy jest możliwość wjazdu do hangaru, żeby mógł się zasunąć czy to również tylko AI może?

« Odpowiedź #3 dnia: Maja 02, 2010, 00:10:42 »
O ile wiem, to również dotyczy jedynie samolotów AI.

Wołejek

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 14, 2010, 10:17:26 »
Również kiedyś nad tym się zastanawiałem ale niestety tylko samoloty AI tak potrafią. Chociaż kiedyś widziałem na pewnym forum takie samo pytanie gdzie ktoś napisał, że podobno można trochę się pobawić plikami i to zrobić. Jak myślicie da się tak?  :004:

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 02, 2010, 14:35:21 »
Jestescie pewni? Dawno nie latałem ale cos mi się kojarzy, że po wylądowaniu na lotniskowcu, podkołowaniu do stanowiska i wyłączeniu silnika pojawiała mi się drabinka. Może musi być lądowanie jako waypoint w edytorze, a nie taki czysty freeflight? W sensie cała trasa od startu do lądowania w edytorze misji?

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 02, 2010, 14:52:24 »
Qbeesh, właśnie stworzyłem taką misję, gdzie lądowanie było jako waypoint, ale to nic ni daje.  :005:

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 02, 2010, 15:33:41 »
No to nie wiem... nie chcę mącić swoją kiepską pamięcią i być może imaginacjami, ale kojarzy mi się też, że trzeba było na to chwilę poczekać. Nie no...do cholery, jestem prawie pewny, że miałem tę drabinkę. Moje misje zrobione w edytorze miały też oznaczony dla mojej grupy jakis cel, po wyeliminowaniu którego misja była przez program uznawana za wykonaną. Teraz to jestem absolutnie pewny, że samolot gracza dostaje taką drabinkę, ale to może być równie dobrze oznaka demencji. Popróbuj.

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 02, 2010, 16:52:19 »
Problem w tym, że przeszedłem wszystkie misje do końca i niestety, ale się nie udało. Co do drabinki, podczas podnoszenia awionki F-15 wysuwa się drabinka od razu.  :020:

Wołejek

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 28, 2010, 15:00:56 »
Szkoda tylko, że to drabinka wbudowana w samolot.  :118:

« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 18, 2010, 17:30:26 »
Misja multiplayer - Startujesz z hangaru - otwierają się drzwi - przetestuj ;-)
Lukas