Autor Wątek: Cyfrowe wyświetlacze w Su-27 - Lock On?  (Przeczytany 1378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cyfrowe wyświetlacze w Su-27 - Lock On?
« dnia: Maja 17, 2010, 20:00:10 »
Witam, mam pytanie. Czy istnieje jakiś dodatek do gry, patch lub mod, który zmieniłby większość zegarów w kokpicie Su-27 na wyświetlacze?
Szukałem takiego temau, ale nie udało mi się znaleźć.

Odp: Cyfrowe wyświetlacze w Su-27 - Lock On?
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 19, 2010, 11:13:11 »
Nie sądzę kolego,że znajdziesz taki mod patch lub coś w tym stylu który zamieni zegary na wyświetlacze.Su -27 to stara maszyna.W jego zmodernizowanych wersjach widziałem wyświetlacze po 2 lub 3 zależnie od wersji.Nawet wersje z wyświetlaczami nie były pozbawione analogowych zegarów.Jeśli gdzieś znajdziesz taki mod to się nim podziel.Pozdrawiam
Żeby latać Falconem BMS trzeba dorosnąć ... i nie mówię tu o wieku ...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Cyfrowe wyświetlacze w Su-27 - Lock On?
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 19, 2010, 12:32:38 »
Nie istnieje. Nawet jak powstawały modyfikacje podmieniające samoloty to zawsze mogłeś wybierać jeden kokpit z istniejących maszyn. Nawet w takim ADA modzie który dodawał Mirage'a jedyne co zrobiono z kokpitem pochodzącym Su-27 to pozmieniano mu tekstury. A Jak wiadomo szklany kokpit to nie tylko tekstury.

Nie sądzę kolego,że znajdziesz taki mod patch lub coś w tym stylu który zamieni zegary na wyświetlacze.Su -27 to stara maszyna.W jego zmodernizowanych wersjach widziałem wyświetlacze po 2 lub 3 zależnie od wersji.Nawet wersje z wyświetlaczami nie były pozbawione analogowych zegarów.Jeśli gdzieś znajdziesz taki mod to się nim podziel.Pozdrawiam

Nie ma to też nic wspólnego z wiekiem maszyny itp. po prostu Lock On nie dawał możliwości grzebania w kokpitach.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"