Autor Wątek: Wydzielone z [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02 - czyli gibos ma problem  (Przeczytany 1931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Edytować już nie mogę więc tworze nowy post.
1. A gdzie jest błąd bo chyba jestem ślepy?
2. Szukam ale nie tak łatwo znaleźć na wszystko odpowiedzi przy tylu postach
3. Chciałbym wiedzieć czy jest sens czytać o grze online jak już nikt nie lata.
4. Jak już się czytało panie moderator to można było napisać te zdanie lub dwa odpowiedzi.
« Ostatnia zmiana: Maja 19, 2010, 17:37:45 wysłana przez John Cool »

Offline syringe

• *
  • Centipede
Błędy zostały już poprawione.
Warto podać swój gg na forum, jak toś będzie zbierał ekipę do lotów to na pewno i Ciebie zahaczy.
Czy latanie na A-10 jest ciekawe? Jeśli Cię to kręci to odpowiedź jest prosta. Dużo też zależy od zaplanowanych misji.

Wiadomo, że najlepiej dostać wszystko pod nos, ale jak to mówią- szukanie nie boli.

gg 9480955.
W tej chwili mam kilka ważniejszych rzeczy do roboty niż czytanie postów. Jutro matura z fizyki a za miesiąc egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe. wiem, ze usprawiedliwianie się jest błędem ale wykazuję w tej chwili brak wolnego czasu na czytanie postów.
Czyli loty się odbywają rozumiem i się nie spóźniłem.
Dzięki za odpowiedź panie moderator.

John Cool

• Gość
No offence gibos ale brak wolnego czasu na czytanie Forum, tak samo jak związane z tym jakiekolwiek wymówki są tylko i wyłącznie Twoim prywatnym problemem. A wszystkie zasady wypisane są czarno na białym w tym i w innych wątkach poświęconych lotom online, często na pierwszych kilku stronach.

Co bardziej komiczne, wnioskując po czasie w jakim wysyłałeś posty to już ładnych parę godzin męczysz ten problem a poświęcając ułamek tego czasu mogłeś spokojnie samodzielnie się zorientować jak wyglądają sprawy z lotami choćby po pobieżnej lekturze wątków im poświęconych.

Wiem, że jest to mój "problem"
Tylko ten temat ma 31 stron = 462 posty.
Wejście na forum na 2/3minuty x 4 + 30s x 2 daje o wiele mniej poświęconego czasu niż przeczytanie tego jednego tematu. A w temacie Lock On jest 14581 postów.
Trochę czasu zajmie mi przejrzenie tego. Nawet pobieżne.
No i jakby nie było 100/1 to też ułamek :p :p

Dobra. Koniec tego wątku. Nie ma sensu zaśmiecać forum.

Schmicht

• Gość
Mam pełen szacunek do gibos'a.
Jutro ma maturę z fizyki, a nie dość, że poświecił się czytając wypowiedzi John'ego i Syringe które nie odpowiedziały na jego wyjątkowe pytania precyzyjnie.
To jeszcze poświecił kolejne cenne minuty by zgromadzić, przeliczyć i wreszcie nam zobrazować dlaczego ma w poważaniu czytanie tego tematu.  :karpik

Teraz ciekawostka dla gibos'a:
Czy wiesz ze korzystając z opcji "SZUKAJ" na forum zaoszczędziłbyś jeszcze więcej czasu?
Nie wierzysz? Sprawdź!

Szczerze?
po całorocznej nauce nie ma sensu kuć się na dzień przed maturą (kuć nie przypomnieć sobie kilka rzeczy).
Szukając odpowiedzi na te pytania co zadałem na pewno więcej czasu poświęcę niż gdyby ktoś się zlitował i odpowiedział na te kilka pytań
Będzie trzeba jutro powertować i poczytać.

PS. Giboś to od nazwiska czyli Gibosia a nie gibos'a

Offline Kos

• Global Moderator
PS. Giboś to od nazwiska czyli Gibosia a nie gibos'a

To zmień sobie nick'a na "giboś" zamiast "gibos". ALT'a się nie chciało wcisnąć?!
Dziadek Kos

Nie lubię mieć tylu różnych loginów.
Część forów nie przyjmuję polskich znaków.

Gero.
Warn, warnem ale z powodem to przesadziłeś. Lenistwo? ok to może być, ale pyskówka?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 19, 2010, 17:32:08 »
... gdyby ktoś się zlitował i odpowiedział na te kilka pytań

Był sobie kiedyś taki smutny pan co farbkami handlował o imieniu Teoś co powtarzał: "Litość jest oznaką słabości". To taka dygresja. Skoro delikatnie mówiąc masz Nas i nasz czas w d... to My możemy mieć Ciebie w d.... My nie musimy się dostosowywać do Ciebie także jak chcesz to skasuję Ci konto i nie będę narażał Cię na dalszy stres i tracenie czasu.

To zmień sobie nick'a na "giboś" zamiast "gibos". ALT'a się nie chciało wcisnąć?!

Nie poznaję Cię Kosie... zdumiewające co dwa sezony Housa mogą zrobić :D.

EDIT>>>

Gero.
Warn, warnem ale z powodem to przesadziłeś. Lenistwo? ok to może być, ale pyskówka?

W związku z chęcią utrzymania wysokich standardów obsługi oraz trosce o zadowolenie, satysfakcje klienta postarałem się o lepszy powód, tym samym ma teraz więcej czasu na szukanie i naukę przed maturą z fizyki.
« Ostatnia zmiana: Maja 19, 2010, 17:38:35 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
Odp: [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 19, 2010, 20:21:16 »

EDIT>>>

W związku z chęcią utrzymania wysokich standardów obsługi oraz trosce o zadowolenie, satysfakcje klienta postarałem się o lepszy powód, tym samym ma teraz więcej czasu na szukanie i naukę przed maturą z fizyki.
Wychowałem potwora  :003:

Offline KosiMazaki

• Administrator
Odp: Wydzielone z [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02 - czyli gibos ma problem
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 19, 2010, 21:21:51 »
Nie da się inaczej. Skoro nie rozumiem jak się grzecznie prosi.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline lt Schmitt

• *
  • von Scheisse - forum CMHQPL
    • Kącik wiedzy o sprzęcie II WŚ ;-)
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 19, 2010, 22:05:31 »
Wodzu, nie tylko Mazaka tak wychowałeś - dziwnym trafem na moim forum wołają na mnie per Łukaszenka, cenzor (ech jak ja lubię to rzymskie słowo  :020:), dyktator itp. Wiele ciekawych liścików miłosnych już miałem :021: Zbieg okoliczności?  :118:
Wy macie racje, ale ja mam karabin
"Nigdy jeszcze w dziejach konfliktów międzyludzkich tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak niewielu" - sir Winston Churchill

« Odpowiedź #13 dnia: Maja 19, 2010, 22:47:30 »
Wodzu, nie tylko Mazaka tak wychowałeś - dziwnym trafem na moim forum wołają na mnie per Łukaszenka, cenzor (ech jak ja lubię to rzymskie słowo  :020:), dyktator itp. Wiele ciekawych liścików miłosnych już miałem :021: Zbieg okoliczności?  :118:
Stare przysłowie pszczół mówi:
"Wlazłeś między wrony;
Kracz jak i ony."
 :003:
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 20, 2010, 07:07:50 »
Mówią też: "człowiek człowiekowi wilkiem a zombi, zombi, zombi..." :D.