Autor Wątek: Wirtualna polska grupa akrobacyjna BLADES.  (Przeczytany 1868 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wirtualna polska grupa akrobacyjna BLADES.
« dnia: Maja 22, 2010, 06:10:23 »
6 kwietnia 2010 roku postanowiłem założyć nową wirtualną grupę akrobacyjną która nosi nazwę Hornet. Będziemy latać na samolotach Zlin-50 w symulatorze lotu Flight Simulator X (FSX). W związku z tym otwieram rekrutację na pilota. Póki co w składzie reprezentacyjnym mogły by znaleźć się 4 osoby (prowadzący, prawoskrzydłowy, lewoskrzydłowy oraz zamykający). Każdy chcący dołączyć do grupy powinien mieć umiejętności pozwalające na bezpieczne wykonywanie lotu w formacji na samolocie akrobacyjnym typu Zlin-50. Jeśli jesteście chętni do latania z nami piszcie na moje GG 1961144 lub na adres e-mail: raptor@g.pl
Więcej informacji o zespole znajdziecie na stronie http://www.blades.6te.net
« Ostatnia zmiana: Maja 22, 2010, 13:53:18 wysłana przez Rado »

Odp: Wirtualna polska grupa akrobacyjna BLADES.
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 22, 2010, 14:44:50 »
Na stronie grupy w galerii można obejrzeć screeny z pierwszego treningu grupy który odbył się 15 maja 2010.

Maciuś

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 22, 2010, 15:20:48 »
6 kwietnia 2010 roku postanowiłem założyć nową wirtualną grupę akrobacyjną która nosi nazwę Hornet. Będziemy latać na samolotach Zlin-50 w symulatorze lotu Flight Simulator X (FSX). W związku z tym otwieram rekrutację na pilota. Póki co w składzie reprezentacyjnym mogły by znaleźć się 4 osoby (prowadzący, prawoskrzydłowy, lewoskrzydłowy oraz zamykający). Każdy chcący dołączyć do grupy powinien mieć umiejętności pozwalające na bezpieczne wykonywanie lotu w formacji na samolocie akrobacyjnym typu Zlin-50. Jeśli jesteście chętni do latania z nami piszcie na moje GG 1961144 lub na adres e-mail: raptor@g.pl
Więcej informacji o zespole znajdziecie na stronie http://www.blades.6te.net

Życzę powodzenia ... niemniej wiem z autopsji  że nie jest to łatwa i miła zabawa.

Ps.
Czy wy ludzie nie znacie innych akrobatów obok Zlin-50 i Extra 300 jest przecież świetny jak na darmowy  Su -26http://www.avsimrus.com/f/fsx-aircrafts-79/su-26m-v2b-17921.html?action=download&hl=Su-26.   Ale i tak powodzenia

« Odpowiedź #3 dnia: Maja 22, 2010, 15:49:20 »
dzięki  :002:

« Odpowiedź #4 dnia: Maja 22, 2010, 22:53:20 »
Rado ile zespołów planujesz założyć do końca roku, organizujesz jakąś listę przebojów???

Jak dla mnie to jest po prostu żałosne, i dziś już mogę powiedzieć, że nic z tego nie wyjdzie.

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 22, 2010, 23:06:06 »
Rado ile zespołów planujesz założyć do końca roku, organizujesz jakąś listę przebojów???

Jak dla mnie to jest po prostu żałosne, i dziś już mogę powiedzieć, że nic z tego nie wyjdzie.

Oj Melon nie bądź takim pesymistą... Bez urazy, ale zaraz obskoczy Cię grupa wielbicielek krzycząc: DAAJ KAMIEENIAA!  :020:

A tak na serio Rado, jak się nazywacie? Blades? Hornet?
Widać prowadzisz już tyle ekip, że się plączesz.  :003:

« Odpowiedź #6 dnia: Maja 22, 2010, 23:27:49 »
Blades

« Odpowiedź #7 dnia: Maja 23, 2010, 09:34:36 »
                                                                         KLUB BLADES
Jako członek naszego klubu możesz uczestniczyć w treningach grupy, odbyć rozmowę głosową z pilotami poprzez komunkatory lub spotkać się z nimi na żywo. Jeśli myślisz że masz ciekawe pomysły na nowe figury akrobacji zespołowej, wysyłaj nam swoje projekty! Twój manewr mógł by być widziany przez ludzi oglądających nas podczas pokazu!

Aby dołączyć do klubu należy wysłać wiadomość elektroniczną pocztą na adres "raptor@g.pl".

W temacie wiadomości wpisz: Blades Klub - nowy członek.

W treści zamieść informację:
-twój nick,
-twój numer Gadu-Gadu,
-twoją nazwe Skype.