Autor Wątek: E-xxxxx  (Przeczytany 1639 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Vadi

• Gość
E-xxxxx
« dnia: Maja 25, 2010, 14:28:07 »
[size=18]E-xxxxx[/size]

Jest to serwis beta na którym oglądamy reklamy i odpowiadamy na ankiety. Dzięki nim dostajemy profity, które możemy wymienić na nagrody, doładowania a także reklamę na owej stronie. Poświęcając 5-10 minut dla serwisu w parę dni możesz uzbierać na doładowanie 5 zł, które możesz wydać na stronę zajmującą się hostingiem serwerów gier lub też jak to woli dla celów osobistych.

http://xxxxxxl

Powyższy link kieruje nas na stronę. Tam wpisujemy nasz adres email, następnie przechodzimy do skrzynki i akceptujemy rekrutacje. Po kliknięciu na link w wiadomości przekieruje Nas na stronę gdzie wypełniamy pola i cieszymy się z konta. Taka mała wskazówka, reklamy znajdują się w:
-Oferty zarobkowe
-Oferty promowania PTP
-Oglądaj reklamy

Podczas wypełniania pustych miejsc w rekrutacji gdy ktoś chce może zostawić mój nick w polecających. Nic na tym nie tracimy a w dużym stopniu pomagacie mi. Pozdrawiam

Nie ma QRA takiej opcji żebyś zbierał profity za ludzi rejestrujących się za twoją referencją. Link zmieniony.
- Sundowner

Jak chcesz zarobić to wejdz na http://bony-biedronka1.tz/ ---> Wlasnie z tej strony dostalem za friko, bon 100zl! na zakupy w Biedronce!!! Serio! To nie jest zadna sciema, wystarczy wejsc na - bon-biedronka.tz

- Kusch

Nie czekaj! Zenon z Grudziądza też czekał i przejechała go ciężarówka z kapustą, Marlena z Kielc też czekała i wyrósł jej czyrak!

- Mazak
« Ostatnia zmiana: Maja 25, 2010, 17:54:01 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: E-xxxxx
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 25, 2010, 21:59:54 »
A gdzie strzały?? :005:
L'ordre règne à Varsovie!

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 25, 2010, 22:54:06 »

Na razie 40% do bana ...

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 25, 2010, 23:39:44 »
Łeeee.... liczyłem na jakaś bijatykę tudzież pyskówkę a tu taki klarer abschuss. :021:

« Odpowiedź #4 dnia: Maja 25, 2010, 23:52:44 »
No właśnie. Ja nastawiłem kotka na "sick and destroy", a tu Sun z kapiszona odpala i jeszcze z tłumikiem... :006:
Z tego trza walnąć:
L'ordre règne à Varsovie!

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 26, 2010, 07:00:23 »
Na razie 40% do bana ...

Jesteś pewien? lol :D :021:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 26, 2010, 07:57:48 »

« Odpowiedź #7 dnia: Maja 27, 2010, 22:37:27 »
Sun, gdzie go kupiłeś? Za ile? Prowadzą sprzedaż wysyłkową? Jakaś "jazda" próbna?
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali