Autor Wątek: Samolot dla FSX:PZL-104 WILGA  (Przeczytany 76893 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Samolot dla FSX:PZL-104 WILGA
« Odpowiedź #30 dnia: Października 23, 2010, 01:29:44 »
To może być niezły hit, mam nadzieję że ktoś to wewnątrz naprawdę ładnie pomaluje. Chętnie bym to widział z (niewielkimi?) śladami użytkowania.

« Odpowiedź #31 dnia: Października 23, 2010, 19:59:56 »
CDN. prac wykonczeniowych modelu zewnetrznego
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #32 dnia: Października 23, 2010, 21:03:30 »
Osz w mordę! Naprawdę zaczynasz mnie coraz bardziej przekonywać, że kiedyś jeszcze na tej Wildze zmierze całą Polskę. Świetnie się prezentuje juz dzis, na serio (ale nie kończ! ;) . Gratulacje!
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #33 dnia: Października 23, 2010, 22:09:36 »
CDN. prac wykonczeniowych modelu zewnetrznego.

Very nice.....more More MORE!!
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2010, 22:29:50 wysłana przez KosiMazaki »

Offline Flanker

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Października 24, 2010, 01:42:33 »
Wspaniała robota !

Piszesz, że wprowadzanie poprawek dla exteriora jest w toku, to mam nadzieję że nie będzie za późno aby przyjrzeć się dokładnie śmigłu. Nie wiem czy jest ono w Waszych planach do poprawki, lecz moim zdaniem jest troszkę za grube względem cięciwy profilu, a szczególnie w oczy rzuca się zakończenie łopaty. Tutaj jest ucięte, a śmigło typu US 122000, montowane m.in. na Wilgach było sfazowane a końcówki lekko zaokrąglone. Na końcówce profil powinien być praktycznie płaski:
http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/middle/3/9/8/1575893.jpg

No i sam kąt zamontowania ciężarków wokół piasty jest też trochę inny.

Trzymajcie tak dalej, ogólnie wygląda świetnie !

Pozdrawiam.

« Odpowiedź #35 dnia: Października 24, 2010, 10:00:30 »
No wlasnie jeszcze "do przodu" samolotu nie doszlismy bo poprawki zaczely sie od "dup...strony" :)
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #36 dnia: Października 26, 2010, 08:13:44 »
Mirage dwie tez inne uwagi :) :

Chociaz to moze wynikać z oddalonego zdjęcia - zamocowanie amortyzatorów oraz elementów ugięcia się koła.

Drążek powinien byc lekko wygiety

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #37 dnia: Października 26, 2010, 10:59:22 »
Spoko wiem ze temat na simouthouse istnieje.Kabiny jeszcze nie poprawialismy a nadal pracyjemy nad zewnetrznym modelem.Bledy zostana poprawione.

« Odpowiedź #38 dnia: Listopada 02, 2010, 13:20:15 »
Strach sie bac...
« Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2010, 13:28:31 wysłana przez mirage9 »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #39 dnia: Listopada 02, 2010, 20:47:50 »
Hahaha, Transformers IV ? :D

www.yoyosims.pl

eah4850

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Listopada 02, 2010, 21:35:10 »
Przede wszystkim to się wypada powitać więc witam.
Po wtóre to ... yay ten PZL-104 to będzie widzę najmniej poziom Alphasimu ( o ile ktoś tą firmę lubi )
Natomiast po trzecie to tu lineczka do zdjęcia panelu Wilgi z aeroklubu gliwickiego czyli SP-FDA lub warszawskiej SP-AGZ*  http://img185.imageshack.us/img185/3197/img4304s.jpg
jej jakość pewnie pozostawia wiele do życzenia ale to jedyna fotka na której mojej  ukochanej niema :)

* była w gości na pikniku lotniczym w Gliwicach w tym roku.

« Odpowiedź #41 dnia: Listopada 02, 2010, 22:12:13 »
EAH mi fotka cos nie dziala a samolot z ktorego "korzystamy" stoi na lotnisku w maslowie.
Z Wilga celuje wyzej niz alphasim.

BTW:Jutro umieszcze fotki szczegolowe modelu zewnetrzengo ktory jest juz gotowy w 99%.
Idzie on do lakierni dlatego jesli by ktos znalazl jakies bledy to z checia poprawimy.
YoYo jak mozesz to na SimOuthouse tez o tym wspomij.Ja temat sledze tam na biezaco.
Wszelkie poprzednie bledy dotyczace modelu zewnetrzengo zostaly poprawione.
Jesli ktos dysponuje dobra fotka smigla US 122 000 to prosilbym o przeslanie na maila:mirage9@wp.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #42 dnia: Listopada 02, 2010, 22:33:35 »
Wspomnimy wspomnimy. Nie ma wilgi na babicach, tak juz jutro cyknąłbym fotkę. Wczoraj była niezła jazda, zacieły się drzwi od hangaru i przepychałem je autem :D

www.yoyosims.pl

eah4850

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Listopada 02, 2010, 22:47:24 »
ciach ciach

Nie wiem czemu  nie "funga" ale voila linka bezpośrednia ( działa na bank sprawdzone)

http://img130.imageshack.us/img130/8671/img4304v.jpg

co do tej SP-AGZ http://img294.imageshack.us/img294/1097/img4248y.jpg to jestem pewien że ona Warszawska
http://www.airliners.net/photo/PZL-Okecie-PZL-104-Wilga-35A/0762615/L/

chyba że na www.airliners.net jest błąd.

« Odpowiedź #44 dnia: Listopada 04, 2010, 00:22:48 »
Panowie ponizej daje 20 fotek modelu zewnetrzenego.Prosze o wszelkie uwagi jesli sa wzgledem wygladu.Z mila checia poprawimy co trzeba.
Prosze pod uwage nie brac VC i braku tekstur bo wlasnie na dniach model idzie do lakierni.