Autor Wątek: FSX Nie chce się załączyc  (Przeczytany 1557 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

FSX Nie chce się załączyc
« dnia: Czerwca 23, 2010, 10:11:23 »
Dokładnie chodzi mi o to, że po zainstalowaniu FSX podczas włączania wyświetla się okno powitalne, po czym znika i nic się nie dzieje. Miałem już wcześniej zainstalowanego FS'a i wszystko chodziło bez zarzutów.
Komputer niezbyt nowoczesny..
Proc. 2.2GHz, 1,75 GB RAM
System: Win XP, Service Pack 3
Bardzo Bym prosił o szybką pomoc. Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Odp: FSX Nie chce się załączyc
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 23, 2010, 10:35:49 »
A wiecie może skąd mam wziąśc Identyfikator produktu (PID) ? Skoro nie potrafię załączyć gry, to jak mam go znaleźć?

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 23, 2010, 21:57:19 »
Czy mógłbym kogoś prosić o jakieś rozwiązanie ? Męczę się z tym problemem 3dni. A bardzo chciałbym polatać

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 23, 2010, 22:19:39 »
Jeśli miałeś już wcześniej zainstalowanego FSXa, to czy nie zostały po nim jakieś pliki? Miałem podobny problem, spowodowany uszkodzeniem pliku Logbook.BIN z Moje Dokumenty\Pliki Programu Flight Simulator X. Jeśli to nie to, to ja raczej nie mam więcej pomysłów.

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 23, 2010, 23:27:01 »
Usunąłem ten plik. Dalej nic się nie dzieje

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 24, 2010, 18:40:25 »
Więc jak, zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Chciałbym przetestować nowy Joystick

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 24, 2010, 18:53:48 »
Skoro nikt nic więcej nie napisał to prawdopodobnie nie jest w stanie Tobie pomóc. Problemem mogą być pozostałości po starej instalacji FSX, bałagan w systemie, a nawet problem sprzętowy. Nikt tutaj niestety jasnowidzem nie jest. Podejrzewam, że najszybszym i najpewniejszym rozwiązaniem problemu byłaby reinstalacja windowsa skoro od 3 dni nie możesz zlokalizować przyczyny występowania błędu.
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 24, 2010, 23:35:26 »
Więc tak, sam postanowiłem się zabrać za ten problem..Wszystko usunąłem Revo Uninstaller'em(nie wiedziałem że znajduje się jeszcze masa plików z fsx'a) Zainstalowałem ponownie fsx, usunąłem plik .cfg,zainstalowałem Service Packi 1, 2 . Tym razem wyskakuje okno powitalne, wszystko się ładnie ładuje po czym wyskakuje raport o błędach ;/.

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 25, 2010, 09:11:56 »
Diagnoza jak na razie to: masz jakieś błędy.

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 25, 2010, 09:56:51 »
Dokładnie wygląda to tak :

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 25, 2010, 15:23:30 »

Następnie kliknąłęm na "what data does this eror report contain" i wyskoczyło mi takie coś.

[/URL

Iiyama

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 25, 2010, 15:36:16 »
.............

A wiesz "koteq" prościej by było jak byś dał komunikat z dziennika zdarzeń bo taki komunikat jak dałeś na obrazku to wywalić (i wywala) potrafi każda jedna aplikacja jak się jej coś nie podoba.

Pozdrawiam