Witam.
Piszę do was z problemem sprzed paru miesięcy (kiedyś nawet coś zgrzytnąłem na forum o moim problemie), bo do dzisiaj nie mogę sobie spokojnie polatać. Moją przyjemność z niszczenia mostów, konwojów i wszystkiego co wystaje ponad wierzchołki źdźbeł trawy skutecznie psuje ERROR. Dzieje się tak całkowicie randomowo; zarówno podczas używania uzbrojenia, podczas kapryśnych warunków pogodowych, podczas zwykłego lotu po prostej czy acro; po 30 minutach, a czasem nawet po 5 minutach lub zaraz po załadowaniu.
Ekran "zapala" się na czarno i wyświetla się następujący komunikat:

Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Lock-on:FC mam w pełni oryginalny, instalowany na polską wersję LO:Air Comb. Sim. 1.02, w pełni zpatchowany do wersji hmmm... jeśli się nie mylę to do 1.12b, w każdym razie do tej dobrej wersji. Goły Lock 1.02 działa jak trzeba, a z FC mam problemy właściwie od momentu zakupu. Muszę się tutaj ze wstydem przyznać do tego, że jestem użytkownikiem Vista 64 i moim zdaniem tu jest pies pogrzebany ( żywcem ;] ). Mimo to liczę na jakieś dobre rady, coby dalej niszczyć wroga...
Moja konfiguracja sprzętowa to:
GeForce 8800GT 1GB
AMD Athlon 6400 D-core 64bit
4GB Ram Kingstone
Joy od Saiteka

Dodam, że próbowałem już robić reinstal systemu i instalowanie Locka od nowa... milion razy...
Ze łzami w oczach:
Tomek