Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Hangar
»
Lock On/Flaming Cliffs/Flaming Cliffs 2.0/Flaming Cliffs 3/Flaming Cliffs 2024
»
Wątek:
FC2 jak ustawić przepustnice w dżoju
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: FC2 jak ustawić przepustnice w dżoju (Przeczytany 1286 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
krzychu307
FC2 jak ustawić przepustnice w dżoju
«
dnia:
Lipca 01, 2010, 16:22:44 »
Witam Kolegów, mam wielką do was prośbę mam dżoja Logitech extreme 3d pro, w lock on flaming cliffs 2 nie mogę ustawić przepustnicy, na klawiaturze są to przyciski "mum+ i num-" obok w zakładce mojego dzoja w grze są puste pola jak w nie wejdę mam pełno przycisków i nie wiem którego użyć. Dżoj ma 12 przycisków a przepustnica byłaby 13. Więc wybieram z tej listy np. klawisz który w nazwie ma numer 13 ale to nic nie daje. Napiszcie jaki klawisz widnieje w waszych ustawieniach, może jak go wpiszę to zadziała ta przepustnica?
Robos
Odp: FC2 jak ustawić przepustnice w dżoju
«
Odpowiedź #1 dnia:
Lipca 01, 2010, 16:37:15 »
Ten joy ma przepustnicę na osi, nie na przyciskach - tzn tak myślę bo nie posiadam takiego, ale najprawdopodobniej tak jest. Więc w tym oknie ustawień, naciskasz taki magiczny przycisk z napisem 'AXIS ASSIGN' i ustawiasz w polu 'Thrust'.
krzychu307
«
Odpowiedź #2 dnia:
Lipca 02, 2010, 12:56:15 »
Tak ten dżoj ma przepustnice na osi, w oknie ustawień wciskam " AXIS ASSIGN " i w polu ' thrust ' mam ustawiony klawisz ' JOY Z '(tak gra sama to sobie ustawiła) ale przepustnica w grze nie działa.W windowsie7 32 bit wszystkie klawisze w dżoju działają łącznie z przepustnicą. Jeśli wejdę w opcję 'AXIS TUNE' otwiera się okno z jakąś kreską i ruszam przepustnicą to nic się nie dzieje. Mogę wybrać tam różne klawisze ale wybieranie na pałę nic nie daje.Normalnie ręce opadają nie mam pojęcia jak mam to ustawić. Proszę napiszcie jakie u was są klawisze ustawione w opcji 'thrust' może to mi pomoże
tasior2103
«
Odpowiedź #3 dnia:
Lipca 02, 2010, 20:52:31 »
Dziwne, ja mam Win7 64bit i Cyborga evo, w zakładce thrust mam właśnie ustawione joy_z i wszystko jest ok. A jak wezmę AXIS TUNE to też pojawia się ta dziwna kreska i mogę tam kalibrować joya.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum Miłośników Symulatorów Lotniczych
»
Hangar
»
Lock On/Flaming Cliffs/Flaming Cliffs 2.0/Flaming Cliffs 3/Flaming Cliffs 2024