Autor Wątek: Problem z zapisywaniem i pojedynczymi misjami w grze IŁ 2 Sturmovik  (Przeczytany 1032 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wiec tak jak w temacie mam takie 2 problemy:
- kiedy wchodzę w pojedyncze misje w ogóle wyłącza mi sie ramka i widać tylko tło czyli tą czapkę pilota i jakiś zeszyt
- drugi problem to zapisywanie kariery nie wiem czy nie umiem zapisywać czy coś innego, ale kiedy zrobię sobie pierwszą misję w karierze (wojsko rosyjskie, stopień chorąży, rodzaj szturmowiec) i już wykonam tą misję i chce ją zapisać to wpisuje nazwę zapisu, wciskam "zachować" i nic się nie dzieje, nic mi nie zapisuje.

Gra nie jest oryginalna więc możliwe, że te problemy są przez złe pliki więc prosiłbym kogoś, żeby wstawił do ściągniecia oryginalne pliki odpowiedzialne za zapisywanie i pojedyncze misje. Jeśli znacie jakieś inne przyczyny tych problemów to prosiłbym o poinformowanie mnie.

Z góry dzięki.

[admin]To by było na tyle. Mazak.[/admin]
« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2010, 18:31:45 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: Problem z zapisywaniem i pojedynczymi misjami w grze IŁ 2 Sturmovik
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2010, 15:13:31 »
Gra nie jest oryginalna więc możliwe, że te problemy są przez złe pliki więc prosiłbym kogoś, żeby wstawił do ściągniecia oryginalne pliki odpowiedzialne za zapisywanie i pojedyncze misje. Jeśli znacie jakieś inne przyczyny tych problemów to prosiłbym o poinformowanie mnie.
Z góry dzięki.
Aaaaaa...i co jeszcze :011: Kup se oryginała i nie zawracaj d...y  :004:
Spokój cechuje Mistrza.

Odp: Problem z zapisywaniem i pojedynczymi misjami w grze IŁ 2 Sturmovik
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 03, 2010, 17:56:39 »
Hehehe, aleś dowalił człowieku  :118:, nie dziw się że Ci nie działa jeśli to pirat. Nie spodziewaj się również pomocy w rozwiązaniu twoich problemów, bo pomoc techniczna należy się tylko dla posiadaczy oryginalnych płyt. Jeśli Ci bardzo zależy na tej grze to te 40 dychy nie powinny stanowić dla Ciebie problemu.