Autor Wątek: Odp: R-27 i jej odmiany - zrzut awaryjny  (Przeczytany 771 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: R-27 i jej odmiany - zrzut awaryjny
« dnia: Sierpnia 24, 2010, 17:53:53 »
Arogancki ton wypowiedzi? Daruj sobie. To Czesio próbuje szydzić ze mnie nie na odwrót. Widzę, że tu na forum miłośników samolotów rosyjskich ktoś zdradzający brak zamiłowania do konstrukcji zza wschodu nie ma lekkiego życia.

Offline syringe

• *
  • Centipede
Odp: Odp: R-27 i jej odmiany - zrzut awaryjny
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 24, 2010, 18:16:45 »
Jak widzisz jednak ma...

Ja jakoś problemów z tym nie mam.
Poza tym nie radzę się sprzeczać z modem. Odpuść, zieleń zniknie i będzie jak dawniej. :)

John Cool

• Gość
Odp: R-27 i jej odmiany - zrzut awaryjny
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 24, 2010, 18:31:37 »
Arogancki ton wypowiedzi? Daruj sobie. To Czesio próbuje szydzić ze mnie nie na odwrót.

Bynajmniej, To ty jesteś osobą która na zasadzie 'uderz w stół a nożyce się odezwą'  najwyraźniej dąży do pyskówki i aby podnieść ciśnienie (nie po raz pierwszy zresztą, ale to osobna sprawa), nie wyciągnąwszy żadnych wniosków z poprzedniej dyskusji. Naprawdę masz moderatorów tego Forum za kompletnych idiotów czy jak?

Ponadto trzeba być kompletnie niedojrzałym emocjonalnie aby post Czesia odebrać jako wycieczkę osobistą. Proszę, dorośnij w końcu i zacznij prowadzić dyskusję w sposób merytoryczny bo nudzi mi się już wycinanie postów nie na temat z tamtego wątku - przeważnie Twojego autorstwa.

Widzę, że tu na forum miłośników samolotów rosyjskich ktoś zdradzający brak zamiłowania do konstrukcji zza wschodu nie ma lekkiego życia.

Jak widzisz powyżej jednak mają, przykładów znajdziesz na Forum dużo ale chyba jesteś zbyt leniwy aby poszukać. Jakoś te osoby goszczą u nas od kilku lat, a nawet współtworzą to Forum i no popatrz, jakoś żyją. Wbrew temu co Ci się wydaje problem nie leży jednak w zamiłowaniu czy jego braku do konstrukcji wschodnich, zachodnich, północnych czy południowych. Problem leży w Twoim podejściu. Ale o tym już przecież mówiliśmy, prawda? Naturalnie to Czesio, połowa Forum oraz Administracja się na Ciebie uwzięła, a Ty jesteś oczywiście najładniejszy, najpiękniejszy, najprzystojniejszy i najmądrzejszy ze wszystkich (aczkolwiek z dyskusji niekoniecznie to wynika) a Twoja racja jest racją najtwojszą. Nie wspomnę już o tym że kompletnie nie przeszkodziło Ci to w napisaniu postu nie na temat. Któregoś już z kolei w tym wątku, dodajmy. Nie przeszkadza Ci to także pogrążać się w próbie rozstawiania wszystkich po kątach i przylepianiu prymitywnych łatek tak jak powyżej, uciekając przy okazji od meritum.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2010, 18:38:50 wysłana przez John Cool »