Autor Wątek: 100lec aka 303_Pinker  (Przeczytany 2609 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
100lec aka 303_Pinker
« dnia: Września 16, 2010, 13:38:36 »
Jak się nudzi w pracy to można ciekawe rzeczy wygrzebać :118:

http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7791&postdays=0&postorder=asc&start=0

Aż się chce powiedzieć: "Oddaj puchara!" lol xD. Dobrze, że już nie siedzę w tym piekełku ale i tak to bardzo zabawne :D. Podaję to jako ciekawostkę, a nie powód do zadymy. To drugie będę tępił :).
« Ostatnia zmiana: Września 16, 2010, 13:49:38 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

chincz

• Gość
Odp: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV
« Odpowiedź #1 dnia: Września 16, 2010, 14:44:24 »
You are pathetic.

Offline KosiMazaki

• Administrator
Odp: Odp: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV
« Odpowiedź #2 dnia: Września 16, 2010, 15:46:20 »
You are pathetic.

Kuba stawia krzyż  :020:

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #3 dnia: Września 16, 2010, 16:17:39 »

« Odpowiedź #4 dnia: Września 16, 2010, 18:15:33 »
Jaja se z pogrzebu robicie , po prostu żenada . Pogratulować poczucia humoru .
A wracając do kolegi Pinkera nie wiem co robi na HL, i nie mnie to rozstrzygać ,ale na turniejach Pinker nie zdejmował
przeciwników z czterech kilometrów, i raczej grał fair , jak ktoś dostał to z bliska a i zdarzały się zestrzelania  laureata turnieju.
 A poza tym jak ktoś tak bardzo przeżywa porażki , to niech gra w bierki a iłka zostawi twardzielom :002:
« Ostatnia zmiana: Września 16, 2010, 18:22:23 wysłana przez leszek660 »

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #5 dnia: Września 16, 2010, 19:56:21 »
Owszem jaja sobie robimy, może nie z pogrzebu, ale z pewnej sytuacji zaistniałej. Wpisujemy się w panujące trendy. A Pinker jak to Zodiak czy tam 100lec jak nie z dzidą laserową i teleportem grał to używał swojej legendarnej małej czarnej skrzyneczki z trymerem. Ciągnie wilka do lasu. A przecież piloci na takim poziomie nie potrzebują dopalaczy, prawda?. A i etykietka też została wystawiona, a w zasadzie tylko potwierdzona na HLu co do 303 ;). To jest w tym bardzo śmieszne ;). Nawet Alive zmartwychwstał z tej okazji ;).

« Odpowiedź #6 dnia: Września 16, 2010, 20:02:49 »
A na jakiej podstawie całemu 303... Może nie doczytaliście tematu do końca bo Pinker niestety został za to wydalony z dywizjonu.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #7 dnia: Września 16, 2010, 20:05:03 »
I słusznie, bo nie ma co trolla hodować, a wszystkim dlatego, bo z prefiksem latał i ze składem był kojarzony :).

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #8 dnia: Września 16, 2010, 20:08:20 »
Jaja se z pogrzebu robicie , po prostu żenada . Pogratulować poczucia humoru .
A wracając do kolegi Pinkera nie wiem co robi na HL, i nie mnie to rozstrzygać ,ale na turniejach Pinker nie zdejmował
przeciwników z czterech kilometrów, i raczej grał fair , jak ktoś dostał to z bliska a i zdarzały się zestrzelania  laureata turnieju.
 A poza tym jak ktoś tak bardzo przeżywa porażki , to niech gra w bierki a iłka zostawi twardzielom :002:

Nikt tutaj nie przeżywa żadnych porażek. W turnieju nie biorę udziału od dawna, w Iłka też nie latam ponad rok, bo po latach znudził mi się. Rozbawiła mnie po prostu ta sytuacja opisana na forum HL'a, w świetle pewnych starych zaszłości sprzed lat. Ot i tyle. A pożartować zawsze można. Zdrowo. Nikt też nie wystawia laurki całemu 303, jak sugerujesz Harry.
Tyle w temacie. Z mojej strony EOT.

« Odpowiedź #9 dnia: Września 16, 2010, 20:20:39 »
Sam chętnie bym pozrzucał atomowki z p47 i zabijał gości z 10km na niektórych nawet fajnych serwerach np.BOB chodzących bez crt2. Jeśli wskutek tego admin by wprowadził to zabezpieczenie, misję uznał bym za zakończoną sukcesem.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #10 dnia: Września 16, 2010, 23:05:04 »
O! Mister you are print screen cheater przyłapany :) Nie jestem zdziwiony. 
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #11 dnia: Września 17, 2010, 07:14:54 »
Szanowni Panowie... Przypomnę, że to temat o turnieju a nie o "wyczynach" kol. Pinkera na innych serwerach. Jeśli pragniecie o tym dyskutować to załóżcie sobie nowy wątek i tam polemizujcie. Tu już koniec a jeśli zdarzy sie jeszcze jakiś tekst na w/w temat to poleci w ... krzaki, bez wyjaśniania przyczyn jego usunięcia. Dla tych, którzy nie brali udziału w turnieju lub nie oglądali pojedynków "na żywo" wyjaśnię, że prowadząc zawody ani razu nie stwierdziłem prób "czitowania" w wykonaniu kol. Pinkera lub innych graczy. Jestem przekonany, że podobne zdanie mają pozostali uczestnicy. Wszyscy, bez wyjątku, walczyli honorowo a o poziomie latania (wirtualnego oczywiście) świadczy walka finałowa. I tak już na marginesie  - wystawianie opinii całej grupie na podstawie zachowań jednego jej członka, nie jest dobrym pomysłem.
Dziadek Kos

Offline Zodiak

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: Września 17, 2010, 20:50:58 »
Nie rozumiem co mają oznaczać te krzyżyki panowie (kompletny brak taktu dyktowany osobistą urazą chyba). I tak miałem od dawna opinię czitera to dla mnie specjalnie nie wiele się zmienia. W 303 nadal jesteśmy kolegami. Jak można zauważyć moje wybryki miały charakter żartów i totalnej rozwałki. Chodziło o pokazanie poziomu zabezpieczeń na większości serwerów. 100lec niczego nie ukrywał gorzej jak inni latają poprawieni w sposób niezauważalny. Mam nadzieję że paru adminów zrobiło co trzeba. Nie można powiedzieć bym coś udawał. :121: Szkoda mi jedynie ujmy dla 303. Odnośnie oddawania pucharu mazaku to trzeba było polecieć w turnieju i go samemu odebrać. Wiedziałbyś wtedy że u Kosa  na modach się nie lata. Aha zapomniałem puchar od zawsze był i jest w rękach 303  :118:

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #13 dnia: Września 17, 2010, 21:48:27 »
Krzyki? Nikt tu nie krzyczy. Kto jak kto ale człowiek z takim poczuciem humoru powinien wiedzieć, że My tutaj sobie również dla żartów i rozwałki dyskutujemy. Pinker nikt siedzący w tej grze od wielu lat nie jest idiotą. Pokazywanie jak tą grę można złamać albo jak jest zbabolona mogło mieć miejsce wtedy kiedy ją ruscy łamali, więc nie ściemniaj, bo nie ma tu co pokazywać. Kto Cię tam wie na czym latałeś u Kosa... nikt tego nie sprawdzi i to też już przeszłość. Sam nie mam w zwyczaju mierzyć sobie linijką kto ma większego. Wolałem stawiać na dobrą zabawę, a tej od czasu Gero_serv nie dało się uzyskać, a już na pewno dowodem tego nie jest jakiś puchar (z całym szacunkiem dla Kosa). Zresztą nie zniżam się do pewnego poziomu (z tego również powodu nie wpycham się na znienawidzone forum pod milionem nicków) i z 3xx nie latam, a Ciebie tutaj toleruję tylko dlatego, bo mnie Kos o to prosił :) (co chciałbym również podkreslić). A mój post to tylko luźna dygresja w tonie równie luźnej ironii na temat tego, że nawet ktoś taki el0 pr0 i tró Pinker lubi sobie poużywać. Innymi słowy na pewnym poziomie nie wypada chitować skoro jest się tak dobrym, że aż po trofea w turniejach się sięga. Żebyśmy się też źle nie zrozumieli nie interesuje mnie rozgrzebywanie starych spraw. Potraktuj to jako ciekawostkę przyrodniczą.
« Ostatnia zmiana: Września 17, 2010, 21:55:36 wysłana przez KosiMazaki »

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #14 dnia: Września 17, 2010, 21:48:55 »
Wydaje mi się że w tym pucharze trzymasz 100lec.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM