Autor Wątek: Odp: Lock On Flaming Cliffs 2.0  (Przeczytany 1845 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ZAKAPIOR

• *
  • LO:FC2/DCS<>FSX.
Odp: Lock On Flaming Cliffs 2.0
« dnia: Września 12, 2010, 16:51:18 »
Witam.
Panowie po dłuższym szperaniu w sieci na temat latania online ( Lock-on FC2 ) napotkałem się na forum związane z tym symulatorem oraz symulatorem K-50/DCS proszę o to link do tej strony ( XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ).
Przeglądając uważnie te forum zauważyłem że można nieźle się pobawić w te symulatory.
« Ostatnia zmiana: Września 12, 2010, 17:31:42 wysłana przez John Cool »

Offline ZAKAPIOR

• *
Odp: Odp: Lock On Flaming Cliffs 2.0
« Odpowiedź #1 dnia: Września 18, 2010, 16:44:51 »
Oj John Cool  czemu usunąłeś tego linka przecież nie reklamuje tego forum LOCK-ON/DCS.
Po prostu tu nic się nie dzieje żeby polatać online,a tam można coś polatać kapanie czy loty luźne itd.....

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Września 18, 2010, 18:07:00 »
Ależ naturalnie, wcale nie reklamujesz :121: Próba prowokacji czy jak?  :icon_wkolano_354:

Optymistycznie zakładając że nie jesteś osobą związaną z tamtym miejscem  :021: to w końcu są zasady Forum i tak między Bogiem a prawdą to wypadałoby chociaż następnym razem spytać się o zgodę tutejszą Administrację. Prawda? A tak jest to co jest. Poza tym jaki to problem po prostu wejść tam i się zarejestrować skoro tak bardzo chcesz polatać?

Poza tym wszyscy doskonale wiemy i jest tajemnicą poliszynela że akurat - powiedzmy sobie szczerze - tamto Forum solennie sobie zapracowało na to aby link do niego był tutaj z automatu wycinany. Oczywiście nie trzeba chyba mówić że stało się to tylko i wyłącznie na ich własne życzenie. Tym bardziej też Administracja nie dostrzega powodu aby naszym kosztem indeksować linki do miejsca w którym hodowane są osoby po prostu nas obsmarowujące i kierujące pod adresem naszych userów i administratorów  całkiem niewybredne epitety których nie ma sensu tutaj nawet przytaczać. Aż takimi idiotami to akurat nie jesteśmy. Na opinię - także w sieci - trzeba niestety ciężko pracować.

Z tego też tytułu link do tamtego Forum nie jest i nie będzie tutaj mile widziany i mam nadzieję że sprawa jest jasna - dla samych zainteresowanych mam nadzieję także, bo pomimo faktu że nasze Forum jest "be" to mimo że "pożegnali się" z nami i poszli stąd z hukiem to nie wiedzieć czemu notorycznie tutaj wracają jak bumerangi.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #3 dnia: Września 18, 2010, 23:09:50 »
Janeczku nie pakuj wszystkich do jednego worka :005:
11:05 PM

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Września 19, 2010, 00:13:29 »
Bynajmniej, nie zamierzam - przy wyciąganiu konsekwencji byłoby to zresztą równoznaczne z zastosowaniem metody odpowiedzialności zbiorowej  :121:

Tym niemniej nie zmienia to faktu że administracja i moderatorzy tego Forum doskonale wiedzą kto i co napisał pod naszym adresem. Czas sobie powolutku płynie a my okresowo notujemy wypisywanie epitetów i różne dziwne akcje pod naszym adresem. Przy czym mi osobiście jest to wszystko lotto - nie byłoby to może zresztą takim problemem jakby wyraźnie odcięto się od tych wyskoków i ich autorów, niestety jednak te osoby nadal tam przebywają i są hodowane, więc najwyraźniej nikomu tam to nie przeszkadza - bo jak inaczej to rozumieć? Najsmutniejsze jest przy tym to że są to częściowo także osoby prowadzące tamto miejsce a więc za nie odpowiedzialne i je kształtujące - stąd też takie a nie inne konsekwencje - a te muszą być wyciągnięte.

Jednocześnie nie bronię koledze powyżej zarejestrować się tam - jeśli chce latać właśnie z tamtą ekipą to jest to jego wolny i świadomy wybór. Nic nam do tego. A nieszczęsny link sobie każdy sam znajdzie bez większego trudu - czyż nie? :001:

Offline ZAKAPIOR

• *
« Odpowiedź #5 dnia: Września 19, 2010, 01:00:57 »
Ale John Cool tu też są chamy na tym forum Moderatorzy i Administratorzy nie wszyscy,ale są.
Czytam wasze forum od niedawna i widzę jak zachowują się nie które osoby,dla mnie to jest trochę nie normalne.
Czy nie prawda ?

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Września 19, 2010, 01:32:04 »
Ech te dzisiejsze trolle, uczmy się ich kochać, bo tak szybko odchodzą...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Września 19, 2010, 01:35:13 »
Ale John Cool tu też są chamy na tym forum Moderatorzy i Administratorzy nie wszyscy,ale są.
Czytam wasze forum od niedawna i widzę jak zachowują się nie które osoby,dla mnie to jest trochę nie normalne.
Czy nie prawda ?

Jesteś tu od niedawna a już potrafisz dojśc do takich wniosków. Gratuluję i dlatego odrazu proponuję się skasować stąd, bo po co masz siedzieć z chamami. Po co? Ta dyskusja jest zbędna. Nasze podwórko, nasze zasady, na które się zgodziłeś akceptując regulamin. Tak będzie zdrowiej dla Nas wszystkich. Ponadto bardzo mnie interesuje na jakiej podstawie stwierdziłeś, ze coś jest nie normalne.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

empeck

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Września 19, 2010, 10:26:14 »
Ja jakiś dziwny jestem, przebywam na tym forum od bardzo dawna z częścią moderatorów i userów poznałem się w realu, piwo z nimi piłem, byłem na koncercie, czy innych pokazach i jakoś nie zauważyłem chamstwa. Z profilem forum, nieco ironicznym też problemów nie mam. A, że czasem ktoś dostanie z lugera? Cóż, ordnung must sein :D

« Odpowiedź #9 dnia: Września 19, 2010, 12:41:44 »
Zaglądam ja sobie z rana do "kibelka" i patrzę ... a tutaj Junkers78 pod nowym nickiem ZAKAPIOR, się udziela.  :karpik

Ech te dzisiejsze trolle, uczmy się ich kochać, bo tak szybko odchodzą...
Niektóre potem wracają, ale tak łatwo ukryć swoją prawdziwą tożsamość - Wielki Brat czuwa ...  :118:

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #10 dnia: Września 19, 2010, 13:02:56 »
Spokojnie - będzie dzisiaj reprymenda. Jestem bardzo zdziwiony że osoba która miała "najwięcej do zarzucenia" administracji tego forum i wręcz błagała o usuniecie konta, nagle wraca i próbuje zakłócić harmonię i spokój.

Junkers !
Forum Lockon/DCS ma się dobrze, kto ma ochotę polatać w FC 2.0 jak sam zauważyłeś, nas znajduje bez najmniejszego problemu i się rejestruje. Nie potrzebujemy reklamy. Tym bardziej nie życzymy sobie aby niedojrzałe zachowanie kogokolowiek z użytkowników forum Lockon/DCS doprowadziło do sytuacji jaka miała miejsce półtora roku temu między innymi za sprawą Twoich wyskoków które obraziły sporą rzesze użytkowników forum il2.
11:05 PM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #11 dnia: Września 19, 2010, 13:05:06 »
A tak swoją drogą jeśli ja jestem chamem, to jak nazwać tego typu teksty które cyklicznie do mnie trafiają:

12:10:03

751571
TY cwelu

*** Rozmowa z 751571, dane z katalogu ***
Imię: janek
Nick: 751571
Miasto: Malbork

Jak dla mnie EOT i żegnam.

Spokojnie - będzie dzisiaj reprymenda. Jestem bardzo zdziwiony że osoba która miała "najwięcej do zarzucenia" administracji tego forum i wręcz błagała o usuniecie konta, nagle wraca i próbuje zakłócić harmonię i spokój.

Szelma bez żartów. Oboje wiemy, że nic z tego nie będzie więc nie ma potrzeby grania pod publikę. To nie pierwszy raz i nie ostatni. Ban już poszedł. Poza tym jakbym Mava czytał, ten też takie same głupoty pisał, a trolowe towarzystwo wciąż tam kwitnie. Daruj sobie.

Temat uważam za zamknięty. Szkoda miejsca.
« Ostatnia zmiana: Września 19, 2010, 13:16:24 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"