Autor Wątek: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii  (Przeczytany 167592 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii
« Odpowiedź #525 dnia: Grudnia 08, 2017, 23:23:01 »
Straszne rozczarowanie po tygodniu budowania takiego napięcia.

« Odpowiedź #526 dnia: Grudnia 09, 2017, 00:22:51 »
Mają chłopaki chęć zrobić coś takiego to robią, jest to ich sprawa.
Fajnie że nowa wartość zostanie dodana, dla nas może mało interesująca ale
dla kogoś może być długo oczekiwana. Świat nie kręci się wokół naszego pępka kto
chce to kupi kto nie ten nie kupi.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Poko

• Gość
« Odpowiedź #527 dnia: Grudnia 09, 2017, 08:53:09 »
Mają chłopaki chęć zrobić coś takiego to robią, jest to ich sprawa.
Fajnie że nowa wartość zostanie dodana, dla nas może mało interesująca ale
dla kogoś może być długo oczekiwana. Świat nie kręci się wokół naszego pępka kto
chce to kupi kto nie ten nie kupi.
No niby tak, ale jakoś nie wpisuje się ten moduł w profil (myśl przewodnią, wielki plan) Digital Combat Simulator: World - stąd oburzenie, któremu się nie dziw. X-Plane jako środowisko lepiej by się nadał pod takie coś. Ale w sumie jakiś tam "traffic" zawsze mile widziany.

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #528 dnia: Grudnia 09, 2017, 21:48:40 »
Digital Currency Simulator w natarciu. Czy zapłaciłbyś 30$ za cywilną Gazellę?

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=197570&page=2

« Odpowiedź #529 dnia: Grudnia 09, 2017, 22:22:23 »
Poczytałem trochę to co tam piszą na fb i wychodzi na to że kasa im się kończy tak samo tym od miga. Wiec chcą się ratować jak tylko mogą, ale czardżować 30 baksów za wersje cywilną? Czy ja dobrze czytam? Ci co kupili militarną chyba też by musieli zapłacić? W hueyu mogę wszystko zdjąć i też mam wersję cywilną.

Niewiem czy jest mi ich żal bo niewiem czy gazela jest dobrze zrobiona ale tych od miga to jakoś tak mi nie szkoda, może dobrze chcą chłopaki ale to ciężki rynek i byle jak nie przejdzie. Te cyrki z modelem lotu i ciągłe zmiany, brak łatek i te ciągłe problemy z kluczem, już nawet nie wpisuje tego klucza migiem z 2 lata nie latałem chyba.

« Odpowiedź #530 dnia: Grudnia 09, 2017, 23:12:15 »
^ Na marginesie, problemy z MiGowym kluczem zostały rozwiązane w kwietniu (temat poruszany w stosownej części forum), ale z rozbabraną resztą samolotu rzeczywiście trochę słabo. Niby Rudel wspominał o opracowywanym odświeżeniu modułu, ale czy i kiedy to nastąpi - latający potwór spaghetti raczy wiedzieć.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #531 dnia: Grudnia 10, 2017, 09:08:30 »
Niestety mnie też się kasa kończy. Gry i moduły coraz droższe. Niech mi wybaczą biedulki, że nie kupuję wszystkiego co popadnie do DCS...

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #532 dnia: Grudnia 10, 2017, 10:20:26 »
Chcą zarobić? Niech robią F-16 😂
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #533 dnia: Grudnia 10, 2017, 10:49:37 »
"Digital currency simulator" - świetne, nieźle się ubawiłem, doskonale podsumowuje.
A co do klucza miga to nie, nie rozwiązali. Na starym komputerze ciągle zgłaszał mi, że nie mam klucza, po interwencji gdy dostałem mailem plik, który to poprawiał, znowu po jakimś czasie przestał działać, ale podobnie jak któryś z przedmówców, już miałem go dosyć. Wczoraj instalowałem na nowo wszystko na nowym kompie i teraz o dziwo zadziałał, zobaczymy na jak długo.
Też uważam, że przed totalnym załamaniem uratowałoby wypuszczenie F16 z jakimś działającym dobrze teatrem i misjami, a tak to przynajmniej ja mocno, ale to bardzo mocno zastanowię się czy kupować horneta i koniec. A z tą cywilną wersją gazeli to jakaś szopka?!??!

« Odpowiedź #534 dnia: Grudnia 10, 2017, 18:00:20 »
Mam dziwne wrazenie, ze Heatblur/Cobra nabija sie ze starego LN... https://www.youtube.com/watch?v=trih7pxD2R4 albo to fejk.
Teaser trailer od F-14 niby od 17 listopada, a pierwszy raz to widze i ten opis "The work is still in progress and will be released near Christmas."

« Odpowiedź #535 dnia: Grudnia 10, 2017, 19:17:14 »
Patrząc po komentarzach nikt chyba tego nie widział, a na końcu tego filmiku takie coś błysnęło na ułamek sekundy.

P.S. Cokolwiek to znaczy...

« Odpowiedź #536 dnia: Grudnia 10, 2017, 19:27:58 »
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=182624

Tutaj ruscy też cisną po migu-21 i Letherneku wystarczy sobie w translatorze przetłumaczyć. Jeżeli nie sprzeda im się ten samolocik to według mnie odpadną z gry albo co gorsza będą wisieć w powietrzu tylko nie jak harrier a jak Veao czyli niby są ale ich niema i nic nie robią.

Wersja przetłumaczona

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=pl&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.pl&sl=ru&sp=nmt4&tl=pl&u=https://forums.eagle.ru/showthread.php%3Fs%3D2846320d47493eca1358641e869d22d9%26t%3D182624&usg=ALkJrhj6nCEyDhmMQsHI5MXM24y2ByrPYw

« Odpowiedź #537 dnia: Grudnia 10, 2017, 21:38:44 »
Nie wiem, czy to jest ważne, ale wideo pochodzi z jakiegoś fejkowego profilu.  ;D

« Odpowiedź #538 dnia: Grudnia 10, 2017, 23:02:23 »
Trafne spostrzeżenie, to by wyjaśniało dlaczego nikt tutaj wcześniej tego nie wrzucił, a druga sprawa to że mam ich kanał w subskrybcjach i nie zauważyłem tego że ten nie jest subskrybowany :P, no i ten filmik jest jedynym na kanale.

« Odpowiedź #539 dnia: Grudnia 10, 2017, 23:08:23 »