Autor Wątek: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii  (Przeczytany 167996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii
« Odpowiedź #60 dnia: Maja 19, 2011, 01:01:48 »
Przypuszczam, że kolejną maszyną będzie LWS "Czapla". Specjalnie dla tej maszyny będzie stworzona kampania, zawierająca kilka szybkich misji uderzeniowych i kilka patrolowych z elementami totalnej anihilacji napotkanych po drodze konwojów. W kampanii będziemy walczyć m.in przeciwko zagonom pancernym Wojsk Federacji Rosyjskiej, jak i również z lotnictwem tegoż państwa. To będzie taka hybryda do wszystkiego. W ogóle co tam się będzie działo. Już nie mogę się doczekać.
« Ostatnia zmiana: Maja 19, 2011, 01:27:19 wysłana przez Leon »

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 01, 2011, 18:46:39 »
A następną maszyną w serii będzie.... Flaming Cliffs 3: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=74330   :118:

A tak na serio, to dalej nic nie wiadomo, ale zwraca uwagę, że na wymienionej przez Wags'a liście rzeczy, które są pewne, nie ma DCS:american fixed wing fighter. Za to FC3 było otwarcie dyskutowane na rosyjskiej części forum, i lista nowości szału nie robiła.

Ech, ktoś jeszcze pamięta pierwsze zapowiedzi, że moduły do DCS będą się ukazywać w odstępach około 9 miesięcy?
http://www.simhq.com/_air10/air_325b.html
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 23, 2011, 21:08:07 »
Jestem przekonany, że będzie wkrótce LOFC-3. Aż sie prosi aby w nowej edycji symulatora pojawiły się przynajmniej nowe wersje "starych" maszyn np. Su-27SM czy MiG-29SMT. Jesli chodzi o DCS to teraz kolej na prawdziwy wielozadaniowy myśliwiec, a jeśli jakaś chronologia ma tu obowiązywać to powinien to być poczciwy Su-27SM.   
Wiesław D

« Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 03, 2011, 19:12:06 »
A może to będzie kolejna maszyna http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1262933&postcount=10
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1262932&postcount=9 .
A cała ta "śpiewka" o F-18 jest zmyłką  :001: .
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack

« Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 03, 2011, 22:05:32 »
Ja byłbym za F-16 - przynajmniej "przeszkalać" bym się nie musiał  :118:. Chociaż równie chętnie widziałbym też jakieś maszynki zza wschodniej granicy, np. MiG-a 29, bo kusi mnie symulator myśliwców z byłego ZSRR, taki przez wielkie S (wiecie, realistyczny model lotu, odwzorowanie awioniki i te sprawy), a o ile się nie mylę nic, co sprostałoby tym wymaganiom nie istnieje. To byłby już naprawdę silny bodziec, by w końcu wymienić starego blaszaka rodem z 2006 roku  :002:.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 03, 2011, 22:55:41 »
No tak, z tym, że to na pewno nie jest Fixed American airplane.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

poko24

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 03, 2011, 22:56:27 »
Wystarczą takie rzeczy, żeby znowu wprowadzić zamieszanie:

http://www.youtube.com/watch?v=iQ_goo5wiew&feature=sub
http://www.youtube.com/watch?v=w7c5GC66sn4

Ale to tylko żart... (może :004:)

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 03, 2011, 23:02:40 »
Jestem przekonany, że będzie wkrótce LOFC-3. Aż sie prosi aby w nowej edycji symulatora pojawiły się przynajmniej nowe wersje "starych" maszyn np. Su-27SM czy MiG-29SMT. Jesli chodzi o DCS to teraz kolej na prawdziwy wielozadaniowy myśliwiec, a jeśli jakaś chronologia ma tu obowiązywać to powinien to być poczciwy Su-27SM.   

Zdecydowanie popieram kolegę!

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 04, 2011, 08:29:34 »
Na temat LOFC 3 było przebąkiwane kiedyś na forum ED (Chizh coś wspominał, ale potem się tłumaczył). Niestety nowe wersje "starych" maszyn to za dużo pracy, więc pewnie jeśli już, to dostalibyśmy jakiś nowy teren, kompatybilność z DCS i trochę kosmetyki jak w przypadku FC2.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 04, 2011, 16:15:21 »
To mogą się wypchać, kolejny raz za to samo nie będę płacił, zresztą nie ma nawet sensu - F-15 ssie, A-10 jest w DCSie, tylko Suchary są fajne. FC2 ma sporo bugów, a support ustał, mogliby chociaż poprawić silnik, żeby więcej niż jedno jajko wykorzystywał, ale nie.

Powinni zrobić study sima Su-27 i już, tego domaga się gawiedź! :D

poko24

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 04, 2011, 17:28:52 »
Czyli chcesz jednak płacić za to samo? :D

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 04, 2011, 17:55:55 »
Haha! No niby tak, ale wcześniej nie było klikanego kokpitu, czy realnej fizyki kobry. Dla mnie to taki kompromis, bo na Tomcata nie ma co liczyć.

poko24

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:14:50 »
Byle myśliwiec - może być nawet francuski. :tomato:

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:10:35 »
Zgadzam się z @poko24, byle myśliwiec. Co prawda Tomcat i inne tego typu wynalazki, które odeszły/ odchodzą do muzeum w zasadzie nie mają racji bytu na w spółczesnym polu walki, a tym bardziej w obecnych symulatorach, Osobiście nie wyobrażam sobie latanie nawet dwumiejscowym "Kotem" w dzisiejszych realiach. Byłoby to (implementaja  modeli "nielotów" ) istnym nieporozumieniem z mojego punktu widzenia. Rozumiem miłośników tychże samołotów...ale niestety trzeba przystosowywać sie do rzeczywistości.

« Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:51:17 »
Byle myśliwiec - może być nawet francuski. :tomato:
No takim Mirage'em to bym sobie bardzo chętnie polatał. :001: Ja mam tylko nadzieję że nie będzie F-15 :P