Autor Wątek: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii  (Przeczytany 167287 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii
« Odpowiedź #435 dnia: Czerwca 18, 2017, 10:38:23 »
Razbam wrzucił coś takiego.

Czyży się przymierzali do CH-53?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #436 dnia: Czerwca 18, 2017, 10:56:36 »
Ciekawe, czy po tych ośmiu albo dziesięciu innych modułach, które w różny sposób zapowiadali, czy wcześniej ;)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline czart

• *
  • 3.elt "Poznań"
« Odpowiedź #437 dnia: Czerwca 23, 2017, 08:33:59 »
Czekam na w pełni klikalne F-16C vs Su-27 MiG-29.
W powietrzu są myśliwce, reszta to tylko cele powietrzne.

« Odpowiedź #438 dnia: Czerwca 23, 2017, 10:17:34 »
To nie wiem czy dożyjemy tej chwili, mam pewne obawy.

« Odpowiedź #439 dnia: Czerwca 24, 2017, 14:25:26 »
Na przyszły rok szykuje się Su-17M4-K, miał być jako darmowy mod ale autor postanowił zrobić klikany płatny moduł pewnie za 50-60 $.:(

« Odpowiedź #440 dnia: Czerwca 24, 2017, 14:49:05 »
Na pewno nie na przyszły rok bo śledzę ten temat, wiem kto to robi i jaki jest postęp. To jest robota na kolejne parę lat. Jak dla mnie to nawet nie dostanie pozwolenia od ED, bo gość robi to sam, tym bardziej że w jednym poście napisał, że nie ma żadnego artysty 3D do roboty. Porywa się z motyką na słońce.

« Odpowiedź #441 dnia: Czerwca 24, 2017, 21:05:32 »
Jak dla mnie to nawet dobrze bo jest nadzieja że jednak będzie darmowy mod z ładniejszym modelem suczki.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #442 dnia: Czerwca 24, 2017, 21:40:01 »
Na przyszły rok szykuje się Su-17M4-K, miał być jako darmowy mod ale autor postanowił zrobić klikany płatny moduł pewnie za 50-60 $.:(

Dam za niego i 65$ byleby był faktycznie wart tego i na poziomie MiG-21bis. Z tym, że ja daję szans na ukończenie jakoś na poziomie maks.1/3. Swojego PAK FA jeszcze nie skończył (a i to co widziałem mnie nie zachwyciło), więc nawet trudno ocenić co z tego wyjdzie, a nie jeden raz były "teamy" które głosiły wszem i wobec co to nie robią do DCS'a, a teraz są już tylko niechlubnym wspomnieniem.

https://www.youtube.com/watch?v=8CquSp05V4I&feature=youtu.be

Na razie wygląda jak bardzo wątpliwej jakości dodatek do FS2004 ;>.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #443 dnia: Czerwca 24, 2017, 21:51:20 »
YoYo, nie zapominaj że to amator co się tego dopiero uczy, jak na razie można go traktować jako zwykłego zapaleńca co próbuje sięgnąć gwiazd. A skoro mowa o propozycjach maszyn w serii, to jak dla mnie koledzy od A-4 Skyhawk mają bardzo duże szanse powodzenia. PAK-FA to w ogóle wymysł totalny, odnoszę wrażenie że wziął go tylko do testów żeby zobaczyć co jak działa. Z tym Su-22, ciężko stwierdzić jak będzie, na razie wielka nie wiadoma, robiona przez "one man army".

« Odpowiedź #444 dnia: Czerwca 25, 2017, 15:06:56 »
To kto już zapłacił za P-40? :evil:

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #445 dnia: Czerwca 25, 2017, 15:44:46 »
Jakiś czas temu VEAO zwracało pieniądze z przedsprzedaży, wszystkim, którzy tego chcieli. Uważam, że do sprawy podchodzą uczciwie, a czytając to i owo na temat ED, dochodzę do wniosku, że niezależni twórcy dodatków wcale z nimi różowo nie mają.

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #446 dnia: Czerwca 25, 2017, 16:40:52 »
Z ED nie ma lekko, ale VEAO to grupka amatorów, która udaje duże studio. Ciekaw jestem jak wygląda ten ich "legal team" o którym piszą w ogłoszeniu.

Przez kilka lat nie dali rady skończyć jednego prostego samolotu, jakość tego, co zrobili jest na poziomie freewaru z FSX, nie przyjmują krytyki, problemy z hawkiem ciągle przerzucają na ED. Więcej czasu chyba spędzają na forum ED niż pracując nad swoimi samolotami.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #447 dnia: Czerwca 29, 2017, 17:00:21 »
Ja kocham Su-25t i ubolewam że nie ma wersji UBM. Rosyjski sprzęt bym chciał.

« Odpowiedź #448 dnia: Lipca 14, 2017, 09:43:19 »
Belsimtek poinformował, że pracują nad F-4E :)

After release of Tiger and Magnificent Eight at the end of 2016 almost all our effort was relayed to development of F/A-18 DCS module in cooperation with Eagle Dynamics. In this project we are handling dynamics, avionics and systems, FCS (Flight Control System) included.

In parallel we continue our work on exciting project for fans of combat helicopters - the attack helicopter Mi-24P (was a long time since we pleased our helicopter enthusiasts, and ourselves as developers, by a war machine with rotor dynamics).

Also we started development of the famous fighter-bomber F-4E.

We are planning to post updates about each project in future.

Wish you to have a great time learning available DCS World modules and hope you will like quality of the upcoming ones.

With respect,
Belsimtek Team.

https://belsimtek.com/news/1785/

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #449 dnia: Lipca 14, 2017, 11:21:47 »
Nieźle, co prawda opatrzył mi się w FSX ale na pewno to dobry news. Znając ich pewnie już mają w połowie zrobionego.

www.yoyosims.pl