Autor Wątek: Ustawienia sterowania na joy  (Przeczytany 2197 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

codex

• Gość
Ustawienia sterowania na joy
« dnia: Października 22, 2010, 15:47:23 »
Witam braci pilotów,dzisiaj przyszedł mi pakiet Rise of flight-iron cross edition.
Otówrz mój problem jest następujący gdy miałem demo joy automatycznie się ustawił nawet na track ir,ogulnie sterowanie widokiem z kabiny działa.
Moje pytanie brzmi:jak ustwic track ir żeby na kamerze "F2" można było zmieniac widok na track ir(chodzi mi olewo prawo bo nie mam pojęcia które funkcje w grze za to odpowiadały).
Ps:Ostatnie pytanie wiem że gre rejstruje się z seriala na pudełku,ale czytałem gdzieś że jeżeli gry nie zarestruje się na oficialnej stronie to nie będą wszystkie funkcje dostępne.
Proszę o podpowiedzi bo dopiero dzisiaj mam full original.

podpowiedź jest jedna: napisz posta najpierw w wordzie, potem tutaj wklej, moze nie byc polskich znaków ale tych słów nie ma w j. polskim
« Ostatnia zmiana: Października 22, 2010, 17:42:26 wysłana przez YoYo »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Ustawienia sterowania na joy
« Odpowiedź #1 dnia: Października 22, 2010, 17:45:14 »
Track IR nie odpowiada za widoki zewnetrzne, pod F2 operujesz np. grzybkiem na joyu lub myszka (nawet włacz F11 dla wolnej kamery). By mieć pełna wersje gry nalezy ją zarejestrować online. Tak działa Ci jako demo, nie wiem jak jest jako wersja IC ale na 99,99% tak samo czyli instalacja + rejestracja.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl