Autor Wątek: Jak zmienić samoloty w oryginalnej kampanii US?  (Przeczytany 1105 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jak zmienić samoloty w oryginalnej kampanii US?
« dnia: Października 28, 2010, 23:08:01 »
Cześć,

Jak zmienić np. w kampanii oryginalnej w Pacific Fighters w kampanii US na Nowej Gwinei z samolotu P39D-1 na P40B/C, który występuje wcześniej w misji Pearl Harbor, mimo że nie można go wybrać bo dostępny jest tylko P40E, to czy można to jakoś podmienić? Jak to zrobić?

Pozdrawiam,
Rafał

[admin]Nie krzycz. Mazak[/admin]
« Ostatnia zmiana: Października 29, 2010, 07:33:19 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: Jak zmienić samoloty w oryginalnej kampanii US?
« Odpowiedź #1 dnia: Października 29, 2010, 10:06:47 »
Przeszukać Forum, przeczytać odpowiednie posty i tematy, zrozumieć strukturę plików kampanii DGen i... sobie zmieniać. DGen akceptuje zdecydowaną większość "nowych" maszyn.
Leszek

« Odpowiedź #2 dnia: Października 29, 2010, 15:35:06 »
A można tak w skrócie, jakaś instrukcję? Na jednym przykładzie, a jakbym i w innych chciał pozniej tak zmieniać to już poradzę sobie. Bo nie mam o tym bladego pojęcia, szukalem na tym forum, na allaircraftarcade i nie daję rady... sporo czasu straciłem, studiuję więc mam ograniczony czas... czy mozna tak w skrócie? Czy do tego potrzeba jakiś kluczy szyfracji, programu? Jak to zrobić?

Pozdrawiam,

Rafał

« Odpowiedź #3 dnia: Października 31, 2010, 20:25:29 »
Instrukcji nie ma, "w skrócie" się nie da, bo "problem" jest na tyle złożony, że drobny błąd w wykonaniu, czy choćby w zrozumieniu "skrótu" wykrzaczy DGen i będziesz "zgłaszał reklamację".
Temat kampanii DGen jest, na naszym Forum, szerzej omówiony niż na Forach SAS czy UP. Fakt - posty mogą być "rozproszone" w kilku wątkach.
Jako student jesteś "przyzwyczajony" do samodzielnego wyszukiwania i weryfikacji źródeł.  Wyszukiwarkę masz "wbudowaną".
Leszek