Autor Wątek: Face Track NoIR  (Przeczytany 39806 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Face Track NoIR
« Odpowiedź #75 dnia: Marca 29, 2017, 19:10:57 »
@=OPS=padonis: NPClient.dll, gdzieś przeczytałem, że można wykorzystać 64 bitową wersję, wystarczy zmienić nazwę.
System: Intel Core i7-13700K, MSI Z790 Edge WiFi, G.Skill 32GB 6800 MHz, MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB, Corsair RM1000x, Windows 11 64 bit

Zapraszam do odwiedzenia mojego kanału na YouTube - Filmy z latania w FSX, X-Plane i innych gier oraz symulatorów

Offline petros13

• *
  • Zawsze jest dobrze, tak musi być.
« Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 08, 2017, 22:17:06 »
"1.7 jako że 2.0 jest już płatna i podobno zawiera jakichś niepożądanych gości."

Toż to nowość niesamowita..., ciekawe ile trzeba kasiorki, co by "toto" instalnąć i bujać przy "tymtym" w przestworzach? :evil:
Ale tak poważnie to wydaje się, że to jednak nadal najlepsza darmowa pozycja.
Oczywiście jak wiemy, niebagatelną rolę odgrywa tu kamerka, byle badziew od Skajpowca nie dotrzyma kroku.
Pozdrawiam,
                   Piotr1szy Nerwowy :564:
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 09, 2017, 01:18:21 »
http://www.facetracknoir.nl/

Proszę bardzo, mała lekturka, dlaczego wprowadzono mikropłatności. A sama cena wynosi 2,85 EURO, więc faktycznie mała cena. Ja mimo wszystko nadal mam 1.7 i jestem zadowolony, działa bez zarzutu, co więcej, nie wysypuje się jak freetrack z PS3 eye który wymaga hotfix'a którego ostatnio coraz trudniej znaleźć.

P.S. Co do wirusów, to dla mnie tylko ploty, bo osobiście tego nie przerabiałem, mówię co słyszałem.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 09, 2017, 12:03:30 »
Z wirusami to pewnie fake tzw. false positive. Sam co prawda nie używam tego softu ale cena jest niewielka. Gość dużo przeszedł jak widać. Inny by się poddał, porzucił soft, a On jednak gdzieś go rozwija. Dlatego jeśli te niecałe 13zł poprawi jego byt to na zdrowie. Równie dobrze mógł za to krzyknąć większą kasę, a tego nie zrobił.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 09, 2017, 13:19:16 »
No to wypada sieknąć przeprosiny, ale jak tą 2kę ściągałem to tego jeszcze nie było. Potężna racja, za taki "mrówczy" wkład to tych parę zeta to drobnostka:)
Pozdrowieńka,
                    Piotr1szy Nerwowy:):):)
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 09, 2017, 17:22:23 »
Jestem ciekawy tego programiku, trzeba to przetestować. NoiR chyba nie gryzie się z FreeTrack-em ?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 11, 2017, 10:12:07 »
Wiele czytałem w tym temacie, ale nie przypominam sobie by wałkowano taki problem:)
Piotr1szy Nerwowy.

Offline tomant

• *
  • Najlepsze są radzieckie rurki
« Odpowiedź #82 dnia: Września 25, 2017, 17:01:19 »
Od dzisiaj testuję to cudo i powiem tylko tyle: masakra. Ale to moja pierwsza styczność z urządzeniami kontroli ruchu. Zobaczymy czy starczy mi cierpliwości na konfigurację. Na razie diody na czapce, ale na dłuższą metę to dla mnie nie do przyjęcia - zagotuję się chyba. Docelowo sklecę sobie clipa.
DCS: FC3, A-10C

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #83 dnia: Września 25, 2017, 17:59:57 »
Kolega =OPS=White Wolf mógłby ci pomóc w kwestii clipa. Wykonuje takie rzeczy.

Offline tomant

• *
  • Najlepsze są radzieckie rurki
« Odpowiedź #84 dnia: Września 25, 2017, 18:07:51 »
Spoko, ja też dwóch lewych nie mam. Nie przerośnie to moich możliwości.
DCS: FC3, A-10C