Autor Wątek: Śmieszne i dziwne sytuacje w Falconie.  (Przeczytany 831 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
Śmieszne i dziwne sytuacje w Falconie.
« dnia: Grudnia 09, 2010, 15:18:17 »
W tym temacie każdy może opisać co śmiesznego, dziwnego przydarzyło mu się w Falconie.

Ja zacznę:

Atak szturmowców - Leciałem sobie nad Bałkanami, nie pamiętam nawet z jaką misją. W moją przestrzeń powietrzną wleciały dwa G4; jednego zestrzeliłem a drugi gdzies zwiał, więc leciałem dalej. Po jakichś 8 minutach dostałem serię z działka i patrzę za siebię, a tam galeb sobie leci i okłada mnie z działka, w końcu wystrzelał całą amunicję i uciekł gdzie pieprz rośnie, a ja bez INS, HUD'a, MFD i całej reszty awioniki wróciłem do bazy tuż przed przegrzaniem się silnika.

Morze spadochronów: Lecę sobie nad Koreą i akurat toczy się wielka bitwa powietrzna. Cała masa migów, suchoi i oczywiście F16 wraz z F18, nawet szturmowców się trochę znalazło, w końcu ktoś musiał oberwać i prawie wszyscy się wzajemnie powybijali, na ziemi zostało tak wiele małych kropek (to byli piloci po katapultacji czekający tylko na wzięcie do niewoli :002:), że gra zaczęła "skakać" i miałem po prostu pokaz slajdów.

Spadochron jako broń: W instant action wdałem się w walkę kołową z migiem 21, którego zestrzeliłem po kilku minutach kombinowania, jak mu tu wejść na ogon. Chciałem jakoś dodatkowo przyłożyć pilotowi i przestrzeliłem mu spadochron, ale źle oszacowałem odległość i wlatując w spadochron rozbiłem się. Moje przekonanie, że spadochron potrafi najwyżej zniszczyć silnik było błędne.

Harpoon - czyli prawie jak U2: Leciałem w Falconie AF myśliwcem F18E Super Hornet (sposób jak to zrobić można znaleźć w dziale FAQ) z rakietami Harpoon. Odpaliłem rakietę, która "przykleiła się" do węzła pod skrzydłem. Odpadła dopiero przy manewrze z dużym przeciążeniem i wystrzeliła w górę; co najlepsze silnik rakiety nie mógł się wypalić i Harpoon poleciał na ponad 120000 stóp (czyli w stratosferę tak jak samolot rozpoznawczy U2), niebo było tam prawie całkiem czarne.

« Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2010, 15:25:04 wysłana przez macieksoft »

John Cool

• Gość
Odp: Śmieszne i dziwne sytuacje w Falconie.
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 09, 2010, 18:57:29 »
To ja już wiem co śmiesznego i dziwnego przydarzyło się użytkownikowi powyżej - dostał bana za lekceważenie wielokrotnych próśb moderatorów. Co za pech...  :002:  :021:

Offline Flanker

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 09, 2010, 21:25:53 »
Hue hue.... 

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 09, 2010, 21:33:43 »
Ale co sobie popisał to jego. Coś te małolaty nie mają szczęścia ostatnio. Stworzyć zespołu akrobacyjnego im nie pozwolicie, podzielić się swoimi przeżyciami w wątkach z epoki kamienia gładzonego też nie.. Cóż za okrutne forum. :118:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT