Autor Wątek: Problem z graniem online/lan w Falcon 4.0 Allied Force.  (Przeczytany 2551 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z graniem online/lan w Falcon 4.0 Allied Force.
« dnia: Grudnia 26, 2010, 15:03:24 »
Witam.
To znowu ja. Problem mam następujący, kiedy chce grac z kumplami w Falcon'a pojawia się dosyć złożony problem, ale do rzeczy. Kiedy próbujemy zagrac na lanie przez hamachi możemy zapomnieć, nikt nie widzi serwera, prócz tego co hostuje, dodam tylko, że w innych grach nie ma problemu. Co do trybu multi, to jest inna bajka, jeden tworzy serwer, my widzimy jego serwer, ale gdy wchodzimy już do lobby, to nie widzimy w nim graczy tylko siebie, tak jakbyśmy byli sami na serwerze, aż do momentu kiedy ma byc przejście z lobby do tego jakby wybierania misji itp, dam jest lost connection i tak ciągle, nie ważne kto tworzy serwer, czasami się dzieje nawet tak, że po prostu nie można od razu dołączyć na serwer np jedna osoba wejdzie, druga nie.
Ktoś nam kiedyś powiedział, że porty trzeba wszystkie odblokować i tak też zrobiliśmy i nic. IP mamy zew.
Aha, wersje gry mamy tą samą.
My nie mamy już siły męczyć się z tym ustrojstwem.
Może Wy nam pomożecie :)
Pozdrawiam.

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
Odp: Problem z graniem online/lan w Falcon 4.0 Allied Force.
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 26, 2010, 16:28:03 »
Postarajcie się, Kolego, w miarę możliwości zapoznać z FAQ tego działu.
Znajdują się w nim odnośniki do postów/wątków opisujących podobne problemy. Czegoś nie będziecie rozumieć - wtedy piszcie a pomożemy. Ale tak wszystko od nowa opisywać?! Na jakiś święto trzeba poczekać ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 26, 2010, 17:36:19 »
Jak mi znajdziesz w tym FAQ nasz specyficzny problem, masz piwo.

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 26, 2010, 18:01:06 »
Mnie stać na browar - a czy Ty możesz sobie pozwolić na poczytanie o przekierowaniu portów?

« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 27, 2010, 00:20:29 »
Uroń przyjacielu rąbka tajemnicy.

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *