Oglądałem wczoraj filmik.

(((
Jestem załamany .

Spodziewałem się czegoś co mnie wgniecie w krzesło, hm czegoś co przeskoczy WOP graficznie i ustali nowy poziom, jeżeli chodzi o grafikę, w II wojennch simach.
A to wygląda prawie jak stary Iłek, no tylko spaczowany i zmodowany.
Smugacze to jakaś padaczka, system zniszczeń i rykoszetowania pocisków po płatowcu samolotu jakby żywcem wzięty ze starej gry, o tych gównianych płomieniach nie wspomnę, które biorą się z nikąd na płatowcu.
Jestem strasznie zawiedziony, oczywiście można bronić twórców ,że czas itd.
Olo chwalił się kiedyś ,że nowy produkt zostawi w tyle wszystko jeżeli chodzi o grafikę, no mnie to co zobaczyłem nie przekonało, ot taki Iłek po delikatnym liftingu robiony na szybko, chociaż trwało to wiele lat
Panowie toż to jakaś straszna padaczka, modele wyglądają sztucznie, tylko trochę ładniejsze niż w starej grze, o oświetleniu oraz jakości tekstur modeli nie wspomnę.
Kokpity się jeszcze bronią i w miarę wyglądają, a woda z daleka to jeszcze ok ale z bliska też padaczka i inni mają w tym temacie większe osiągnięcia, cały nieboskłon to chyba było copy , paste ze starego kodu.
Wiem Wiem wygląda jakbym tylko mędził ,no ale kurna spójrzcie na to i spróbujcie zaprzeczyć.
Toż to WOP pomimo postprocesów wygląda znacznie lepiej, a CoD miał zmieść graficznie WOP
Ach jeszcze zapomniałbym o dzwiękach, jakiś niby silnik na filmiku słychać ale trochę kiszka.