Autor Wątek: Problemy użytkownika forum  (Przeczytany 1186 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PZPRGawlina

• Gość
Problemy użytkownika forum
« dnia: Lutego 15, 2011, 09:31:33 »
Oj Oj właśnie zauważyłem, że kilka stron postów znikneło, w tym moich. Co wy się chłopcy w cenzurę bawicie???
Napisałem w nich swoje zdanie na temat tego co Olo pokazał na pożal się Boże filmikach lecz nie trolowałem.
Odpowiedzialność zbiorowa?, toż to było ostatni raz jeszcze w innym ustroju jak w Kedywie na obozie byłem.

Tak jest drużynowy moderatorze od dzisiaj tylko chwalić!!!! :118:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Odp: Problemy użytkownika forum
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 15, 2011, 09:47:07 »
Oj tak twój wcześniejszy post tak wiele wnosił do tematu, trzeba było się chyba nie ograniczać z użyciem słowa "padaczka" i 3 razy to było stanowczo za mało.

I nie zniknęło, ale zostało wydzielonych, wystarczyło wpisać w wyszukiwarce "padaczka" i od razu byś znalazł na szczycie listy.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 15, 2011, 09:53:30 »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 15, 2011, 10:44:16 »
Co wy się chłopcy w cenzurę bawicie???

Ja tak troszkę przekornie...

Nie przesadzasz z tymi "chłopcami"?! Znasz nas? Wiesz w jakim wieku jesteśmy? Bo jeśli o mnie chodzi to "chłopcem" byłem jakieś... 45, 50 lat temu. A co do cenzury, to owszem - stosujemy i to skutecznie. Ale tylko po to by uniknąć zbędnego "słowotoku" w pisanych przez użytkowników postach.

Odpowiedzialność zbiorowa?, toż to było ostatni raz jeszcze w innym ustroju jak w Kedywie na obozie byłem.

Faktycznie, odpowiedzialność zbiorową z powodzeniem stosowały władze w PRL-u. Miałem okazję o tym się przekonać. Tu, na Forum, czegoś takiego nie ma. Na szczęście. Piszesz, że uczestniczyłeś w obozie Kedywu... Bardzo interesująca wiadomość, bardzo... O ile pamięć mnie nie myli to Kedyw (Kierownictwo Dywersji KG AK) powstało na początku lat czterdziestych (1942 lub 1943, piszę z pamięci więc mogę się nieco mylić), czyli jeśli byłeś w tej organizacji to powinieneś mieć, hmmm... ponad osiemdziesiątkę. Pełen szacunek! Ale zaraz, zaraz... Może mamy na myśli różne "Kedywy"?
Dziadek Kos

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 15, 2011, 10:55:37 »
Kolega skorzystał z mojej rady  :021:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 15, 2011, 11:23:04 »
Co z tego :) jak on i tak nie zrozumiał dlaczego jego posty wyleciały, jest święcie przekonany że za krytykowanie produktu Ola. I to w tym wszystkim jest najśmieszniejsze  :020:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 16, 2011, 09:36:28 »
Kolega skorzystał z mojej rady  :021:.

Mazak to straszna broń, straszna :-P
Dobre rady to podstawa :-D
" only mad men fly there where angels afraid to step... "