Autor Wątek: DCS A-10 nie uruchamia się, rusza tylko biała tablica  (Przeczytany 2653 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zartekB

• 13 WELT
  • *
DCS A-10 nie uruchamia się, rusza tylko biała tablica
« dnia: Lutego 16, 2011, 20:47:50 »
Witam
Czarna rozpacz mnie bierze... :(
Zakupiłem A-10'kę, zainstalowałem bez żadnych problemów. Przy uruchomieniu pojawia się biała tablica z opisem "Dxgui Lua binding" i na tym koniec.
Nic dalej nie idzie choćbym czekał rok a po kliknięciu na tą tablicę wychodzi okno "zamknąć czy czekać dalej" :(
Zainstalowałem najnowsze stery do mojej karty (GForce 9800GT na systemie W7/64). Czy ktoś wie co to za cholerstwo może być?
Pozdrawiam
"Spadochroniarz musi być na tyle mądry żeby zrozumieć zasadę działania spadochronu. I na tyle głupi żeby ją wypróbować..."

empeck

• Gość
Odp: DCS A-10 nie uruchamia się, rusza tylko biała tablica
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 16, 2011, 20:56:13 »
Po starcie beta4 kompiluje shadery i to może potrwać kilka do kilkunastu minut, może dłużej. Robi tak tylko za pierwszym uruchomieniem.

Offline zartekB

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 16, 2011, 21:29:28 »
Dzięki Empeck! :)
Poszło, niech go szlag... :)
Już zwątpiłem bo minął cały monolog mojej piękniejszej połowy (pit'y są na tapecie) a to całkiem duża jednostka miary ;) i jedyną zmianą był dopisek (brak odpowiedzi) a tu nagle widzę GAU-8 na nosie A-10 :D
Dzięki bardzo, ze względu na wstyd który mnie pali nie powiem co tu wyprawiałem i jakie słowa padały...
BlueSky
"Spadochroniarz musi być na tyle mądry żeby zrozumieć zasadę działania spadochronu. I na tyle głupi żeby ją wypróbować..."

empeck

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 16, 2011, 21:31:35 »
Cieszę się, że pomogłem :)