Autor Wątek: Oficjalna wersja finalna DCS: A-10C Warthog została wydana!  (Przeczytany 11934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
Odp: Oficjalna wersja finalna DCS: A-10C Warthog została wydana!
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 22, 2011, 09:55:52 »
A można wiedzieć co musisz tak długo ustawiać u siebie, że stanowi to jakiś straszny problem? :021:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 22, 2011, 09:58:36 »
Ta finalna wersja jest w pełni ukończona (pomijając błędy które prędzej czy później wyjdą na jaw) czy to takie RoF w wersji 1.0?

W RoF w wersji 1.0 były przynajmniej 4 samoloty flyable, tu jest jeden. Więc ja bym powiedział, że to jest 1/4 RoFa 1.0.

Myślisz, że ktoś zdążył to wczoraj ściągnąć i oblatać, żeby już wyrobić sobie zdanie?
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 22, 2011, 10:25:23 »
some1 złośliwy jesteś czy sobie żartujesz? Wiesz dobrze jak wyglądała ścieżka rozwoju RoFa. Wydali rzekomo finalną wersję żeby zebrać pieniądze na dalszy rozwój gry. Fakt, ED zrobiło podobnie ale przynajmniej bez ściemniania sprzedawali betę.

Wiele osób z tego forum siedzi na co dzień w temacie DCS A-10 i śledzi rozwój tego produktu. Myślę, że tylko na tej podstawie mogą stwierdzić czy autorzy spełnili swoje obietnice czy jeszcze zostało wiele do zrobienia. Była mowa o zbliżającym się wydaniu bety 6 a tu nagle mamy 1.0.

« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 22, 2011, 10:33:02 »
Może to dziwne pytanie ale chodzi mi o płatność za pobranie gry. Czy płatność tylko kartą kredytową czy też i przelewem?

Offline Mekki

• Global Moderator
    • 13 WELT
« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 22, 2011, 10:36:43 »
Tylko kartą. Chyba że Wags coś na lewo kręci. :121:
Shaitan ja myślę że chodzi mu o to że jeszcze nie miał się okazji pobawić wersją ostateczną więc nie może nic o niej powiedzieć.  :118:

Kanał youtube 13WELT

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 22, 2011, 10:42:46 »
some1 złośliwy jesteś czy sobie żartujesz?

Jedno i drugie :D

Lista "ficzerów" była w miarę stała od początku i tutaj nic się nie zmieniło, może poza tym, że w trakcie bety wyleciała Nevada. Więc o tym, czy jest to produkt finalny, czy wydany naprędce, zdecyduje liczba bugów wykrytych w najnowszej wersji. A to, ile jest bugów ciężko stwierdzić mniej niż 24h po wydaniu gry, gdy większości ludzi jeszcze nie udało się nawet ściągnąć instalatorów ze względu na obciążenie serwerów i torrenta.

Pewien bałagan informacyjny w tym roku z ogłaszaniem kolejnych wersji i ogłoszeniem tej najpierw jako RC1, a potem jako Final sugeruje, że jednak była presja na wydanie tytułu jak najszybciej. Chociaż tutaj uważam, że ED postąpiło słusznie, po tym jak płatna beta zapewniła zastrzyk gotówki, skupili się na jak najszybszym doprowadzeniu produktu do końca, zamiast na upublicznianiu kolejnych wersji programu, które tak właściwie niczemu nie służyły. To, że nie było nowych wersji publicznej bety nie znaczy, że prawdziwi betatesterzy nie dostawali nowszych kompilacji.

Mimo wszystko stan zaawansowania bety 4 sprzed paru miesięcy, oraz pochlebne pierwsze opinie na forum nastrajają na szczęście raczej optymistycznie :)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 22, 2011, 10:53:06 »
No i to mi chodziło w pierwszym pytaniu, dzięki :)

*marek 236 Wystarczy spróbować zakupić A-10C i będziesz miał odpowiedź. Na razie można tylko płacić kartami:
VISA, VISA DEBIT, VISA ELECTRON, MASTER CARD i AMERICAN EXPRESS. Jak nie posiadasz żadnej z nich to pozostaje ci poczekać na wydanie DVD lub zadzwonić do banku i zamówić kartę (polecam, przyda się na przyszłość).

« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 22, 2011, 11:17:25 »
Albo pobrać przez torrent.
« Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2011, 11:54:20 wysłana przez KosiMazaki »

Offline Mekki

• Global Moderator
    • 13 WELT
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 22, 2011, 11:21:23 »
Niestety niegrzeczny chłopczyku w tym przypadku karta też się przyda. :021:

Kanał youtube 13WELT

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 22, 2011, 14:32:33 »
A można wiedzieć co musisz tak długo ustawiać u siebie, że stanowi to jakiś straszny problem? :021:

Proste, tracę z godzinę na podpięcie wszystkich kontrolerów i ich modyfikację  :121:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Mekki

• Global Moderator
    • 13 WELT
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 22, 2011, 16:08:51 »
Tak żeby się upewnić, wiesz że profile sprzętu w DCSie można zapisać i przenosić? :021:

Kanał youtube 13WELT

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 22, 2011, 21:40:27 »
To nie takie proste bo mogli coś dodać w kombinacjach klawiszy. No nic i tak wywaliłem by mieć czyściocha i ustawiam od nowa.
Jest ciutek więcej fps, ale ciutek, natomiast duży przyrost przy wybuchach i ostrzale, tutaj świetnie teraz działa co było bolaczką bet.
Coś tylko dziwne czasem są cienie, schodkowe na samolocie, tego nie było, do tego nie wiem jak Wam, ale mi mruga trawa. Procedura uruchamiania nieco się różni, albo coś dodali. Przede wszystkim jest więcej dźwięków, ale np. HSI mi się nie uruchomił wg. wcześniejszego startupa.

A, no i fajna muza  :banan
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 22, 2011, 23:04:16 »
Niestety niegrzeczny chłopczyku w tym przypadku karta też się przyda. :021:
Podwójnie dlaczego Dlaczego niegrzeczny i dlaczego karta się przyda?

« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 22, 2011, 23:40:07 »
Bo tutaj nawet za sugerowanie pozyskiwania programów z pominięciem "oficjalnego trybu dokonywania transakcji wymiany dóbr" można otrzymać postrzał w... kolano. Nie w rękę, jak to drzewiej bywało, bo ta będzie przecież potrzebna do dokonania "aktu skruchy" przy pomocy w/w karty...

Ale jeśli coś źle zrozumiałem, to przepraszam.
You are not stuck in traffic. You ARE Traffic.
Get a bike. Break FREE!
"Still in one piece. Good Job. Let's go home."

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 22, 2011, 23:56:02 »
Podwójnie dlaczego Dlaczego niegrzeczny i dlaczego karta się przyda?

Na razie za naiwną głupotę nie dostaje się kolorów.

Tako rzecze,
Zaratustra