Mam problem, który nie potrafię rozwiązać. Problem dotyczy misji gdzie jest stosowany laser. Standardowo jest podczepiony do F16 TARG pod (prawdopodobnie AN/AAQ-14). Wykonuję misję TE 18 Laser Guided Bombs i nie mam problemu. Wybieram na MFD TGP, następnie STBY oraz OSB 6 (A-G) i mam na MFD obraz (nie muszę czekać na chłodzenie tak jak w przypadku Maverick). Podobna sytuacja występuje gdy realizuję swoją misję, gdzie korzystam z lasera, nie muszę czekać na pojawienie się obrazu na MFD. Tak jest tylko w przypadku startu np. taxi. Jeśli stosuję procedurę Ramp Start to nie potrafię uzyskać obrazu na MFD. Mam tylko informację NOT TIMED OUT. Czekałem 12 minut, aż pojawi się obraz, niestety bez powodzenia.
Podejrzewam, że w procedurach Ramp Start coś robię źle, ale nie potrafię to znaleźć. Procedury wykonuję zgodnie z opisem misji Ramp Start, która jest zgodna z checklist. Zasilanie węzłów Left i Right HDPT jest załączone - panel SNSR PWR.
Czy mogę prosić o sugestię co jest istotne w procedurach Ramp Start dotyczące opcji TGP.