Autor Wątek: Take On: Helicopters  (Przeczytany 78310 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_michal

• Gość
Odp: Take On: Helicopters
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 24, 2011, 16:42:24 »
Jeśli ktoś jest szczęśliwym (lub nie) posiadaczem Arma2: Operation Arrowhead to może pobrać community preview Take On. W paczce jest jeden śmigłowiec z Take On, wraz z nowym FM. Wszystko jeszcze mocno in progress, latać można nad mapami z Arma2.

http://takeonthegame.com/download/community-preview/

Zaczęły już pojawiać się filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=brKOmkBZt-8

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 24, 2011, 20:14:31 »
Podobno nadzieja umiera ostatnia...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 24, 2011, 20:39:15 »
To zależy czego się oczekuje, to na pewno nie będzie cywilny Black Shark. Bardziej nastawiam sie na fun z latania + misje do wykonania.

« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 01, 2011, 21:10:36 »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 01, 2011, 21:15:40 »
Tak swoja drogą zapytam, jak tam wygląda w Operation Arrowhead przypisywanie kontrolerów w grze, bo w pierwszej ARMA można było mieć tylko jeden kontroler - tak jak w Mechwarriorze, osobny joy i osobna przepustnicy nie działały.

« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 01, 2011, 22:03:42 »
Powinno działać dobrze, w każdym razie mój dżojstik i kontroler z telefonu działały dobrze razem. Zresztą zawsze możesz ściągnąć Demo/Arma 2 Free lub kupić CDA i zobaczyć samemu :)

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 01, 2011, 22:14:57 »
U mnie Cyborg +x45 działa.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 01, 2011, 22:15:48 »
Spokojnie i tak jutro kupuję OA, chciałem tylko zawczasu się upewnić ;)

_michal

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 01, 2011, 22:21:18 »
Liczę potem na solidną krytykę FMu Take On  :021:

Ja wczoraj walczyłem z ustawieniami joya, ale w końcu trochę polatałem i w sumie jest nie najgorzej, na pewno lepiej niż się spodziewałem, do tego BIS na forum napisali, że poprawiają FM zgodnie z sugestiami userów, ale to trochę jeszcze potrwa, do najnowszego update te poprawki się nie załapały.

« Odpowiedź #24 dnia: Lipca 01, 2011, 22:26:28 »
Ja osobiście mam nadzieję że kilka rzeczy z TkOHa będzie w A3. Choćby nawet urywanie się wirnika... Bo normalnie mnie wnerwia że lekko się zawadzi czasem i od razu śmigłowiec wybucha...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 01, 2011, 23:14:00 »
To prawda, ja chciałbym zobaczyć dobry FM śmigłowców w Arma3.

« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 01, 2011, 23:20:00 »
A i zapomniał bym o jeszcze jednej baaardzo przydatnej rzeczy którą dodali, a mianowicie chodzi o lusterka, bo ich brak w pojazdach dobija...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 08, 2011, 12:43:28 »
Można już złożyć preorder i zaoszczędzić 25%. Premiera jest przewidziana na koniec tego roku.

http://www.sprocketidea.com/joomla/index.php?page=shop.product_details&product_id=47&option=com_virtuemart&vmcchk=1

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 08, 2011, 18:26:28 »
Za 119zł  z groszami, więc kosztuje teraz tyle co będzie u nas w kraju... ale to wersja w "ludzkim" języku (tak nadal walczę z OA).

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 11, 2011, 07:48:20 »
Logo wydawcy LEM trafiło na tarczę do rzutek, tak rozdrażniony przez wydawcę już dawno nie byłem. Wszystko przez to że postanowiono nie dawać możliwości zmiany języka i wszystkie opcję są po "polskawu". Wchodzimy sobie do opcji, wchodzimy w ustawienia kontrolera i mamy suwaki oznaczone jako "Zablokuj"... kilka godzin później przeglądając strony gdzie ludzie piszą po ludzku, dowiadujemy się, że te suwaki kontrolują... czułość.
Nosz k.... je.... ma....

Oficjalnie - Operation Arrowhead była ostatnią grą jaką kupiłem w tym kraju.