Ta..., chyba już się sami oszukujecie, a śmiejecie sie z
dzieci iła. Mało to było już próśb: dajcie to i to na serwer bo nie mam żadnego kupionego samolotu i nie mam na czym latać z wami. System taki jak stosuje RoF nie za bardzo mi odpowiada. Ale z niego korzystam i zakupiłem kilka dodatkowych samolotów. Wolałbym że by to wygladało tak jak w innych grach, tzn. co rok lub dwa dodatek z nowymi samolotami i ulepszonymi mapami i misjami. Niestety mamy system który pogłębia nierówności społeczne

. Wiem że taka jest przyszłość by zwiększać zyski producentów i musimy się z tym pogodzić. W godzeniu sie pomaga fakt iz płacimy z dobry produkt i raczej nikt nie żałuje pieniędzy. Podkręślę jednak że mówienie że nie trzeba kupować nowych samolotów jest gadką na wyrost. Dajmy na to Traun wielbiciel bmbardowania niech nie kupuje bombowców, po co, przecież ma podstawkę i nie musi

Wyśmiewany CoD ma ten plus że robiąc misję mam wszystko (oprócz płynnego latania

) myśliwce, bombowce, rozpoznawcze, łodzie latające - dla każdej ze stron. Mogę się bawić we frontowe działania roku 1940. A co dał nam RoF w roku 2009? Kilka myśliwców dla każdej ze stron. Żadnej fajnej misji z tego sklecić sie nie dało aż do końca 2010. Front 1914-18 bez żadnego bombowca, bez żadnego zwiadowcy! Kpina, byście powiedzieli, gdybyście nie zachowywali się jak grupka
dzieci rofa, do której członków (tych bardziej chyba trzeźwo patrzących) szczęśliwie się zaliczam. Na dzień dzisiejszy nie będę kupował żadnych dodatków do kabiny, zainteresowany jestem dodatkowym uzbrojeniem. Jutro dodadzą możliwość skorzytsania płatnie z ToiToi na lotnisku

. Ku temu wg. mnie zmierzamy.