Autor Wątek: Modyfikacja kokpitu w RoF  (Przeczytany 18286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
Odp: Modyfikacja kokpitu w RoF
« Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 24, 2011, 19:21:06 »
Ta... Aldis też był montowany odświętnie, albo, jak dobrze żeś Rob zauważył, demontowany na lotniskach eskadr, a później sprzedawany przez obrotnych mechaników ;)

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

« Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 28, 2011, 13:51:15 »
Sorry guys,

It looks like 1.019 will be ready for public consumption sometime in May. But even then no staunch promises. It's simply not ready yet. Updates will come and it's still in testing. Just lots of details and mission stuff to get working right. Now in Alpha testing moving towards Beta. The last Beta update had a lot of new stuff in it so that is being shook out now. Total time on this is about 7 months now. Something like this normally take a team a year plus to build. We have been building this as fast as we can, while not letting other important things fall through the cracks. 1.019 will set ROF on a path towards it's long flight into the future where such big hefty updates will hopefully not be necessary.

1.019 marks a turning point for the title in many ways.

In the meantime there is still plenty to fly and play with. :-)

Jason
Tyle w temacie. Ludwika XIV tylko żal.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 28, 2011, 14:14:37 »
Ten policjant na obrazku z Allo Allo też doskonale znał język, tylko że francuski.... właśnie... gdzie tam jest coś o XIV?? A może brakuje nam pierdolamento? 1.019 będzie, może nie za kilka dni, pracują, są postępy etc. Więc o co chodzi?

« Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 28, 2011, 20:52:03 »
http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=49&t=19430
Hey guys,

Just wanted to say thank you for making the Easter Sale a big success even with the darn Amazon outage in the beginning. It's very much appreciated and many more new ROF flyers and full hangars.

So up next is Field Mods pre-order and we have decided to give the SPAD 13 and Albatros D.Va Field Mods for free to all as an example for the others.

Work on 1.019 continues. It will be a big one.

Czyli oprócz Field modów do SPADa, o czym była już mowa wcześniej, dostaniemy za darmo także te do Albatrosa D.Va. To by było na tyle w temacie "pazerności" twórców ;).

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 28, 2011, 22:00:15 »
Natomiast płatna będzie szczerbinka do karabinu w DH2. Ta, która w grze jest, tylko złożona :)
http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?p=247945#p247945
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 28, 2011, 22:24:48 »
Kupiłbym szalik, taki biały, długi, żeby ładnie powiewał. Herman miał taki :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 29, 2011, 10:39:48 »
Ten policjant na obrazku z Allo Allo też doskonale znał język, tylko że francuski.... właśnie... gdzie tam jest coś o XIV?? A może brakuje nam pierdolamento? 1.019 będzie, może nie za kilka dni, pracują, są postępy etc. Więc o co chodzi?
Arument ad personam? Meh.
Cry me a river Taka rzekę mi wypłacz http://➨.ws/buc

« Odpowiedź #82 dnia: Maja 01, 2011, 14:35:45 »
I jest. Ładna tabelka z modyfikacjami polowymi:
http://i56.tinypic.com/xaovtk.jpg

Tu mniej, tam więcej
Src: http://xrl.in/8xhu
« Ostatnia zmiana: Maja 07, 2011, 15:17:17 wysłana przez KosiMazaki »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #83 dnia: Maja 07, 2011, 09:30:15 »
Już można kupować Field Mody, całe pakiety na każdy samolot, a nie pojedyncze urządzenia. Jest też nowy system zniżkowy, przy zakupie Field Modów na 8 maszyn miałem 25% rabatu ;)

« Odpowiedź #84 dnia: Maja 07, 2011, 09:45:38 »
Rozdzielili modyfikacje dla Albatrosa D.II i D.II lt. Dziwna ta ich polityka cenowa. Wychodzi na to, że mogę dokupić budzik i celownik drożej niż kosztował mnie sam samolot. Postanowiłem wstrzymać się z zakupami.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #85 dnia: Maja 07, 2011, 14:12:56 »
Rozumiem że to cena za nowinki. Mam nadzieję że później w promocji taki zestaw zamiast 5,50 będzie kosztował powiedźmy 2$.
Nikt nikogo do kupna nie zmusza ale muszę stwierdzić że to moja naaaajdoższa gra a kupno samolotu za 2,99$ jest OK ale 5,50 za kilka duperelków już mniej.
Ale i tak kocham RoFika...
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

« Odpowiedź #86 dnia: Maja 07, 2011, 14:31:43 »
Właśnie poczyniłem zakupy modyfikacji polowych i na zestaw za 5.50$ wydałem 2,25$. Po prostu skorzystałem z rabatu 50%.  :004:

S!

« Odpowiedź #87 dnia: Maja 07, 2011, 14:54:12 »
"23 or more field mods   — 50%"
Myślałem, że tylko wtedy otrzymuje się rabat 50%.

« Odpowiedź #88 dnia: Maja 07, 2011, 15:56:16 »
Dokładnie tak jest jak napisałeś.
Za zakup 23 modyfikacji zamiast 81$ zapłaciłem 40,5$. co nie wyklucza tego co napisałem powyżej.

S!

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #89 dnia: Maja 07, 2011, 16:54:23 »
Ja na razie się wstrzymam. Trochę mnie zaczęło martwić, czy to klimatu nie popsuje, jak wszyscy będą śmigać z kolimatorami. W sumie do takiego DFW to jak znalazł, w końcu może będzie widać do kogo się strzela, ale na razie mam ambiwalentne uczucia, poczekam i obadam na Albie i Szpadlu jak sprawa będzie wyglądać. Co do cen to rozumiem, że po preorderze będzie drożej?