Autor Wątek: Modyfikacja kokpitu w RoF  (Przeczytany 18234 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Modyfikacja kokpitu w RoF
« Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 15, 2012, 10:33:19 »
Na początku przyznaję się bez bicia - nie mam ROF. Z zainteresowaniem za to śledzę Wasze opinie o tym simie. Musi być naprawdę udany, skoro tak chętnie dokupujecie do niego różne, drobne czasami dodatki. Mam tylko czasem nieodparte wrażenie, że polityka wydawcy zmierza do tego, że wnet będzie trzeba kupować paliwo do samolotów, żeby móc polatać...
Sorki za OT, nie wsadzam kija w mrowisko, taki tam moje przemyślenia.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 15, 2012, 10:50:54 »
Na początku przyznaję się bez bicia - nie mam ROF.
(...)

Podstawowa wersja z dwoma samolotami jest do ściągnięcia za darmo. Może warto spróbować i się przekonać czy rzeczywiście sim jest udany?
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 15, 2012, 12:00:43 »
Ostatnimi czasy system mikro płatności jest bardzo popularny i jakoś tak cieplej przyjmowany przez "community". W RoFie jest to jeszcze na przyzwoitym poziomie, sporo jest promocji itd. To i tak niewiele w porównaniu do np. FSX lub DCS. Wejdź sobie do MANN Store dla Team Fortress 2 to zobaczysz ile trzeba za czapeczkę zapłacić. Często gęsto jest to 10 ojro. Zresztą do każdej innej gry teraz pełno płatnych DLC.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 15, 2012, 12:47:08 »
Wcale nie kupujemy wszystkiego jak leci.

Ja jestem germanolub więc najpierw kupiłem wszystkie niemieckie.

Później jako że jestem bomberem dokupiłem bombowce i zwiadowce.

Jeszcze później dokupiłem po trochu myśliwce entanty i teraz mam wszystkie samoloty (oprócz Triplana którego nie mam zamiaru kupować) + dodatki do wszystkich niemieckich.

Zawsze kupuję tylko na przecenach (tylko ten cholerny RE8 kupiłem za pełną cenę ale tak bardzo chciałem latać z Lukasem na froncie a poza tym jest to tak cudowna maszyna że nie żałuję ani trochę).

Szkoda że nie można odsprzedawać samolotów między sobą bo z chęcią pozbyłbym się DR1.

Obecnie można kupić dodatki(szaliczki + kokardy + pistolet za 7,99$) oraz kampanię za 9,99$. Ponieważ do niczego ani jedno ani drugie mi nie potrzebne to nie kupuję stanieją do 1/3 wartości to kiedyś może kupię..

RoF jest na tyle rewelacyjny że nie żałuję tej kasy...
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 15, 2012, 13:24:37 »
(...) wnet będzie trzeba kupować paliwo do samolotów, żeby móc polatać...

Przecież już to robimy. Te wszystkie samoloty latają na prąd, więc płacimy elektrowni za "paliwo" do kompa ergo samolotu.
Sorki, że wkładam kij w mrowisko buahahahahahahah.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 15, 2012, 15:09:29 »
Tym kijem to wszyscy bełtają w mrowisku od początku. Jakoś i tak się przyjęło. Ciężko mi powiedzieć czy rof jest grą ogólnie rzecz biorąc 'popularną' czy nie 'popularną'. W Iłku na lobby obstawiam, że wciąż jest w dzień i w nocy 300 osób co najmniej. Tylko Iłek ma to do siebie, że tam nie dokupujemy samolotów. Można je ukraść wszystkie za jednym razem :004:

Na pewno zaletą kupowania po cegiełce jest to, że (przy obecnej formie sprzedaży) kupujemy tyle gry ile nam potrzeba. Wadą, że ciężko zorganizować w multi coś więcej jak typowy dogfight + ew. lubiący się ponudzić na bomberach.