Autor Wątek: Czy jest tu jakiś cwaniak?  (Przeczytany 3758 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Czy jest tu jakiś cwaniak?
« dnia: Kwietnia 13, 2011, 01:14:51 »
Aaaa, taki szowinistyczno, onanistyczny temat. Wrzucać co się udało albo i nie  :003: .

Dzisiejsza misja w Gregorian Hammer. Odpadam, 3,2 h w boju i między 1:30 a 5:00, w tym czasie 3 dozbrajania i dotankowywania (łącznie ok 4h z postojami).
Ale warto było, misja super i 41 kills  :021: .

oraz screenik z jednego z międzylądowań:

Czekamy na dalszych smyraczy.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Odp: Czy jest tu jakiś cwaniak?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 13, 2011, 12:30:01 »
Patrzyłem na mojego loga w grze i przypomniała mi sie wypowiedź jednego z bohaterów filmu hot shots chyba pierwszej części. Szło to mniej wiecej tak : "zestrzelili mnie (tu padła jakaś duża liczba) jeśli dobrze pamiętam ani razu nie wylądowałem"

« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 13, 2011, 12:34:17 »
Admirał Benson konkretnie:  I've personally flown over 194 missions and I was shot down on every one. Come to think of it, I've never landed a plane in my life.
:)

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 13, 2011, 12:46:22 »
A co tam robi to YES przy invulnerable  :118:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 13, 2011, 14:55:50 »
To taka opcja, że nie ma rannych i nie biorą jeńców. Jak cię draśnie nawet kapsel od piwa, to kaplica.

Offline Flanker

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 13, 2011, 16:57:20 »
Eh, w Falconie to trzeba było wylatać piękną sumkę lotów na kapitana. A tu po 80h, 40-krotnym opuszczeniu samolotu kilogram orderów i major.

Poziom idzie w dół  :118:

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 13, 2011, 17:53:39 »
A co tam robi to YES przy invulnerable  :118:
To jest jedynie, że LOG jest zapisywany zawsze. To jest cała statystyka z gry. Jeśli masz NO to statystyka liczy się od tego kiedy pilot żyje. Jakiekolwiek zginiecie (nawet jak odpalisz sima, pójdziesz zrobić sobie dobrze w kuchni), a w twój płatowiec wjedzie sobie AI i zginiesz spowoduje, że statystyka jest zero. Nie o to chodzi, a to nie nieśmiertelność w grze jeśli o to chodzi - jedynie nieśmiertelność statystyki.

Eh, w Falconie to trzeba było wylatać piękną sumkę lotów na kapitana. A tu po 80h, 40-krotnym opuszczeniu samolotu kilogram orderów i major.

Poziom idzie w dół  :118:
Nie idzie, po prostu A-10 jest trudniejszy i niebezpieczniejszy :004: .

Na lądowania/deaths/starty w DCS tutaj w tej statystyce nie ma co patrzeć, on zlicza każde odpalenie gry, zatem nawet i wtedy jak chcesz sobie zrobić screena i wyjść po 1 minucie bez lądowania.

Jedynie Kills, te medale oraz naloty (ale też zaniża bo nie ma czasów na ziemi, jak np. przez 20 min uruchamiasz A-10). To czysty czas spędzony w powietrzu :).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl