Autor Wątek: Nowe mapy w DCS  (Przeczytany 116666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Nowe mapy w DCS
« Odpowiedź #180 dnia: Sierpnia 24, 2014, 20:28:22 »
Newada - gdzie tam miejsce dla Mig-a 21 ?

Newada miała być pod A-10C, do którego pasuje jak ulał. Tu miały odbywać się ćwiczenia.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

_michal

• Gość
« Odpowiedź #181 dnia: Sierpnia 24, 2014, 20:50:09 »
Newada dla mnie pasuje do cywilnej wersji Hueya. Wyłącznie. I zamiarzam się tym kompletem świetnie bawić.

Wszelkie Red Flagi mnie bawią przyznam szczerze, symulowanie symulowanej walki, ależ ekscytujące. ;)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #182 dnia: Sierpnia 24, 2014, 21:09:50 »
Newada dla mnie pasuje do cywilnej wersji Hueya. Wyłącznie. I zamiarzam się tym kompletem świetnie bawić.
https://www.youtube.com/watch?v=bEvUdZp0osM

:D

Dla niewtajemniczonych:
https://www.youtube.com/watch?v=tWT_MX3HHJE&t=8m46s

_michal

• Gość
« Odpowiedź #183 dnia: Sierpnia 24, 2014, 21:14:33 »
No właśnie. :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #184 dnia: Sierpnia 24, 2014, 21:19:17 »

Nie tylko, skoro Georgia robi juz za Niemcy 45, Wietnam, Koree i Bog wie co jeszcze, to Nevada moze sluzyc za Afgan, czy Irak  :).

www.yoyosims.pl

_michal

• Gość
« Odpowiedź #185 dnia: Sierpnia 24, 2014, 21:30:40 »
Nie tylko, skoro Georgia robi juz za Niemcy 45, Wietnam, Koree i Bog wie co jeszcze, to Nevada moze sluzyc za Afgan, czy Irak  :).

Chyba u Ciebie robi, bo u mnie na pewno nie. :) Na widok Gruzji i Morza Czarnego dostaję wysypki.

Dlatego właśnie częściej gram w BMS, FSX, czy Armę niż w DCS. :P Co z tego, że mamy perfekcyjnie wykonane maszyny skoro pasują do tego DCS: Świata (sic!) jak nie przymierzając pięść do nosa. Z tego samego powodu nie mam zamiaru kupować Sabre. :) Dorę mam bo jako backer WW2 ją po prostu dostałem. :)

Dopóki nie pojawią się nowe, sensowne mapy wraz z kompletem AI, obiektów naziemnych i misji/kampanii to DCS pozostanie dla mnie ciekawostką przyrodniczą. Z wyjątkiem Su-25, Mi-8, Ka-50, MiG-29 i Su-27/33, bo te jakoś pasują do settingu. MiG-21 ewentualnie też.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #186 dnia: Sierpnia 24, 2014, 21:41:31 »
Na bezrybiu i rak ryba. Nevada moze w koncu powstanie ale i co dalej? Tu lezy problem. Devsi skupili sie na addonach w postaci maszyn, a o mapach nic sie nie slyszy. Chyba ze do EDGE faktycznie dadza SDK i bedzie to jakos w miare do ogarniecia przez userow. Chetnych chyba nie zabraknie patrzac na pomysly i mody na blue Forum. Pod tym wzgledem DCS jest daleko za FSX czy ArmA. Na te chwile nie ma nawet zadnej zapowiedzi. Moze po wydaniu DCSW2 cos sie zmieni.

www.yoyosims.pl

_michal

• Gość
« Odpowiedź #187 dnia: Sierpnia 24, 2014, 21:52:41 »
Poczekamy, zobaczymy. Udawać, że latam nad czymś innym niż Gruzją nie zamierzam, bo równie dobrze mógłbym udawać, że Su-33 to Tomcat albo Hornet. Meh.

« Odpowiedź #188 dnia: Sierpnia 25, 2014, 20:57:53 »
Aa co z mapami od VEAO?

VEAO Development Roadmap.

...

Map Areas
Duxford (test development map)
North Africa – Tubruq
Mach Loop – Welsh Valleys
Falkland Islands

Zdania zaczynamy z dużej litery i kończymy kropką.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2014, 17:07:46 wysłana przez YoYo »

_michal

• Gość
« Odpowiedź #189 dnia: Sierpnia 25, 2014, 21:04:41 »
Niech VEAO zacznie te górę obietnic realizować to wtedy pogadamy.

« Odpowiedź #190 dnia: Sierpnia 26, 2014, 17:03:50 »
Nno to gadajmy bo realizują.

Zdania zaczynamy z dużej litery i kończymy kropką.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2014, 17:06:04 wysłana przez YoYo »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #191 dnia: Sierpnia 26, 2014, 17:37:52 »
Odświeżam stronę sklepu ED/TFC i Steama, ale jakoś nie widzę produktów VEAO, więc nie ma o czym w ich temacie gadać. Jak nie było map, tak ich nadal nie ma i w tym roku dalej nie będzie - a nad Nevadą mieliśmy już latać 3 lata temu, więc nie widzę specjalnie sensu rozmowy o jakichkolwiek mapach, póki coś nie zostanie wypuszczone.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #192 dnia: Sierpnia 26, 2014, 18:30:28 »
Nno to gadajmy bo realizują.

Jak dotąd zapowiedzieli open betę Hawka na luty tego roku, mamy koniec sierpnia i bety dalej nie ma.

Hawk Open Beta will be released as an FC3 level aircraft with fully clickable cockpit before the end of February 2014!!

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=119201

Co do realizacji map - nie ma nawet jednego obrazka, nie wiadomo czy te mapy w ogóle już są w produkcji.

VEAO pozapowiadali górę samolotów, map, poczekajmy aż cokolwiek z tego wyjdzie poza obietnice i gadanie na forach.

Wiesz, RRG zapowiedziało na początek tego roku mapę Normandii, a ED jeszcze nie wypuściło aktualizacji DCS na której ta mapa ma chodzić. Nie ma się czym ekscytować, może poza MiGiem-21 bis, bo ten już faktycznie lada dzień.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #193 dnia: Września 11, 2014, 18:21:09 »
No, no. Sie rozbrykali ci od DCSa.

Faktycznie, nowa mapa o wymiarach 390x390km tej zimy, albo jak to ladnie sie mowi w Hamerykanskich filmach This winter.

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2172667#post2172667 . Hormuz map.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #194 dnia: Września 11, 2014, 18:22:17 »
Zatem oficjalnie:
Cieśnina Ormuz http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2172667#post2172667
oczywiście płatna, do nabycia zimą 2014 (przed Nevadą?)