PIEPRZYĆ LOGIKĘ! - to hasło przyświeca próbom uruchomienia tego ruskiego szajsu na moim kompie.
Wczoraj w desperacji, próbowałem nawet crackować tego gniota, ale rzecz jasna spaliło to na panewce. Gdy kolega Matrix poprosił o logi, zajrzałem w miejsce wskazane i były jakieś wspominki o brakujących plikach dźwiękowych. Jednak pomyślałem, żeby zrobić to "jak należy", zatem puściłem reinstalkę, aby pozbyć się ewentualnych rzeczy, które mógł zepsuć crack. Po reinstalce z płyty, odpaliłem grę i... cud nad Wisłą - gra wstała odpalając się w oknie, po chwili przeszła do fullscreena, nawet pamietała moje ustawienia graficzne. Klikam "nowa gra" i gra grzecznie rusza, obejrzałem początkowe slajdy i nawet pochodziłem trochę po zonie, wszystko działało w należytym porządku. Testowo jednak, grę wyłączyłem i spróbowałem uruchomić ponownie i... znowu znajomy komunikat o wysypaniu się X-ray engine 1.6 zagościł na monitorze.... I najwyraźniej ruski szajs chce mi pograć na nerwach, bo miejsce w którym miały być logi jest obecnie puste.... To znaczy jest kilka plików z rozszerzeniem .MDMP, ale plik xray_mazur otwierany notatnikiem, w którym poprzednio było sporo tekstu, teraz jest całkowicie pusty.
Fuck logick...