Oj tam oj tam. No weź nie marudź waćpan... 2 godziny to tyle co nic. Ja myślałem, że ze 2 tygodnie wieczór w wieczór masz nakręcone na liczniku i stąd takie dywagacje

. Ja w oddzielnej kopii z Autumn Aurorą doszedłem powolutku z fabułą do fabryki z "barem", ale po tym co widzę tutaj straciłem motywację i chyba zacznę tego całego LADC. Czyli jazda od nowa i będę ze 3 tygodnie grania w plecy, to dopiero lipa

.
2 godziny to jeszcze nie rozgrzewka nawet, tyle to można cofać, tym bardziej, że przy modzie o, powiedzmy, wciąż chyba jeszcze lekko kontrowersyjnej stabilności (tak mniemam z lektur komentarzy na moddb) ja bym jednak na Twoim miejscu zawsze szedł w najaktualniejszą dostępną wersję. Changelog wspomnianego dodatku 1.3 wskazuje bowiem nie tylko na wodotryski, ale i poprawki kwasów.
Z tego samego powodu zresztą wciąż się powstrzymuję przed rozpoczęciem rozgrywki, bo JEŻELI Ruscy rzeczywiście beta-testują aktualnie wersję 1.4 dodatku, to zakładam, że nie może on być daleko od publikacji... mam nadzieję!