Witam
Na forum uczestniczę już od jakiegoś czasu. Już trochę nauczyłem się zasad tu panujących.
Chciałem zapytać Szanownych Moderatorów czy jest szansa, aby ten wątek w ogóle istniał? (a może dałoby się go nawet jakoś bardziej wypozycjonować?)
Wiem, że na forum są podobne wątki (dla początkujących), ale tam niestety nie na wszystkie pytania można otrzymać odpowiedzi. Bardzo często jedyną odpowiedź jaką można czasem uzyskać to:
"zajrzyj do manuala..."
A czasem to nie jest takie proste. Próbuję grać w Falcona od ok. pół roku. Jakoś sobie radzę, ale czasem aż głupio zadać jakieś pytanie bo...: "zajrzyj do manuala..."

... a przecież każdy kiedyś zaczynał. Z drugiej nawet strony czy Falcon musi być jedynie dla anglojęzycznych?
Mój angielski kuleje strasznie, a mimo to jak na razie zwycięża upór.
Zakładając ten wątek chciałbym chociaż móc liczyć na to, żeby chociaż jakaś część z Was go poparła... a może dopiero poprze... a może Falcon zacznie zdobywać nowych wirtualnych, domowych pilotów (bo przecież nie wszyscy od razu chcą grać online).
Chciałbym też w ten sposób odciążyć wszystkie inne wątki dla początkujących, w których jak to już pisałem nie wszystkie pytania są mile widziane. Może również w ten sposób starsi koledzy, doświadczeni piloci nie będą musieli przeglądać pół strony na temat na przykład: do czego służy przycisk A a do czego B...

, nie będą przecież nawet musieli zaglądać do tego wątku, bo myślę jest grono młodych graczy których ten wątek może wciągnąć i to właśnie oni między sobą może zaczną udzielać sobie odpowiedzi...
Jeśli ktoś w ogóle wie w jaki sposób stawiałem pierwsze kroki na tym forum (mój mały śmieszny poradnik

), to powinien też wiedzieć, że to właśnie ten mały śmieszny poradnik pozwolił mi grać w Falcona i jestem z tego dumny! Jestem uparty jeśli chodzi o ten symulator i będę próbował, aby stał się on i to forum bardziej dostępne
dla naprawdę początkujących pilotów - żółtodziobów

Zanim jednak zadam pierwsze pytanie dotyczące Falcona w tym wątku to chciałbym właśnie wpierw zapytać moderatorów strony czy ten wątek ma w ogóle szanse aby istnieć?