Autor Wątek: Odp: Bugi w CloD  (Przeczytany 1167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Bugi w CloD
« dnia: Maja 02, 2011, 16:53:37 »
Jak ja zaczynałem swoją przygodę z iłkiem to powiedziałem dosyć nie da się grać z powodu "klatkowania"  miałem na owe czasy bardzo dobry comp komp, poczekam parę miesięcy ale minęło 3 lata od tamtej pory. Zainwestowałem w nowy comp komp i nie marudziłem ponieważ wszystkie bugi usunęli,  teraz mam dobrego kompa gra jest zoptymalizowana do średnich wymagań jakich używam. Bugi są ale nie rozumie jak ktoś pisze, że to i tamto mu nie działa i to i tamto widzi, dajcie czasu dlatego że ten produkt wyprzedza swoje czasy tak jak poprzedni. Wasze uwagi są tylko dlatego,  że możecie grać zrozumcie to. Aaaaa "pieniądze to nie wszystko" ale każdy musi za coś żyć.

[admin]Pisownia. Mazak.[/admin]
« Ostatnia zmiana: Maja 02, 2011, 17:18:58 wysłana przez KosiMazaki »
Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji...

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
Odp: Odp: Bugi w CloD
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 02, 2011, 17:56:35 »
 To nie kwestia pisowni, to po prostu bełkot bez podmiotów i orzeczeń, bez następstwa czasów. Wygląda jak z z translatora Google. MG jaki jest twój rodzimy język? Chyba nie polski?

« Odpowiedź #2 dnia: Maja 02, 2011, 18:01:32 »
Dlatego piszę tak mało na tym forum, znajdą się tacy co zjedli rozumy świata i mają pojęcie o wszystkim. Bełkot, zastanów się. Przemyśl zanim napiszesz...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 02, 2011, 18:05:05 »
Dlatego piszę tak mało na tym forum...

I słusznie :).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #4 dnia: Maja 02, 2011, 18:15:13 »
Że tak powiem Mazk, pokorny się wycofa...

« Odpowiedź #5 dnia: Maja 02, 2011, 18:53:53 »
Mazak pamiętaj każdy język jest elastyczny, mam nadzieje że twoi lektorzy uprzedzali Cię o tym.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 02, 2011, 18:58:21 »
Ja jetsem też bardzo elastyczny :). Nie podoba się to - KLIK. Jak dla mnie koniec tematu.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"