Witam i bardzo Wam dziękuję!
Muszę przyznać, że przez dłuższy czas podobny problem występował u mnie w DSC Black Shark.
Z tego co zauważyłem „wywalało” szczególnie gdy misja/kampania odbywała się we mgle. Również występował problem z pamięcią. Intuicyjnie zdaję sobie sprawę, iż jest to związane z pamięcią 4GB Ram. System wariuje gdyż ma nadwyżkę, i nie ma pojęcia skąd. To takie przeczucie. Z tego co zaobserwowałem, to również sterowniki do karty graficznej mają bardzo duże znaczenie. Wnioskuję z tego , iż problem zniknął wraz z pojawiającymi się sukcesywnie nowymi sterownikami do karty ATI, z zauważalnym wzrostem wydajności grafiki. Obserwacje moje bazują na intuicji oraz ukazaniem się patch’a 1.0.2, który to już jest przez długi czas. W między czasie wychodziły „nowe numerki” do karty graficznej. Nie jestem informatykiem więc proszę o wyrozumiałość.
Warto poczekać na zmianę systemu ? Ukazał się Windows 8, dojrzewa więc w sieci jest mało o nim informacji – szczególnie użytkowników. Prawdopodobnie nie ma go nawet w sprzedaży. Osobiście nie widziałem w sklepach na półkach. Muszę przyznać również, że i za mocno się nie rozglądałem. O zmianie systemu mimo wszystko myślę coraz poważniej.
Cierpliwie czekałem na najnowsze sterowniki z Natural Point Track_IR 5. Było wiele złości, ale w końcu doczekałem się i muszę przyznać, że było warto. Nie wiem czy pamiętacie, były z tym nie lada problemy.
Czy szanowni koledzy wiedzą cokolwiek o pracach, które maja wyeliminować błędy/problemy na systemie Windows XP, prowadzonych przez zespół ED?
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję.